Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко от шкодата: На кой мафиот угаждате и ме правите мишена? (ВИДЕО)

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава в обиколките си в България, този път зад волана на шкода, вместо с любимата си тойота. Сега е в Шуменско и предава на живо в профила си във фейсбук.

"Аз съм справедлив човек. И когато се говори за така придобилите известност, смесени райони - в Родопите направихме много. И колкото да се опитват да ни пришиват с ДПС, с Карадайъ, колкото и да не се обичаме, не се мразим, сме отделяли по равни средства на всички кметове.

Няма значение дали са от ДПС, или ГЕРБ. Защото във всяко населено място живеят българи. Като кажат модела "Борисов", те ме ласкаят с това, значи нещо съм направил. Нашето какво беше - най-уважаваната държава на Балканите. Неслучайно и президентът Ердоган излезе на конгреса и каза "моят приятел Бойко".

А президентът на Сърбия каза "Каквото направи Бойко, това ще направим". Ами гърците - строим газопровд. Това ли е лошото на модела "Борисов". Така и със Северна Македония, с Косово, Босна и Херцеговина. Нула нелегална миграция. Правехме канализации, водоснабдяване", каза Борисов пред събралото се мнозинство.

Била ГЕРБ в изолация. Коя партия подкрепи ИТН, БСП - нито една. Радев така успя да разедини нацията, че да се мразят. Така са се мразели по време на Възродителния процес", разгневи се Борисов.

"Ще мине време, а може и години, но днешния ден ще си го спомняме, когато трябва да пазим Слави Трифонов или Тошко Йорданов. Главен прокурор без охрана. Аз не се страхувам, мене ме пази народът.

Защо е най-важното в държавата да свалят охраната на Борисов? Ние в нашия регион имаме убити премиери. на кой мафиот искате да угодите и да ме направите лесна мишена? Защото видяхте, че ГЕРБ е непобедим. Всички социолизи дават ГЕРБ първа политичаска сила. Ето това ги мбесява, затова се занимават два дни с НСО", каза Борисов.

Той прикани хората да се ваксинират и уточни, че е купил по време на управлението си най-добрите ваксини. "Скриха ваксините по фризерите, за да не ги унищожават.Кацаров и Радев провалиха ваксинационната ваксинационната кампания. Днес казва, че трябва да се имунизираме. Защо сега? Ходи си на почивка. А сега пусна хората да омешат тези дни и тогава щял да затваря. Бъди мъж", обърна се към Кацаров изневреният екс премиер.

Източник/ци: Бойко от шкодата: На кой мафиот угаждате и ме правите мишена? (ВИДЕО) - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!