Следвайте "Буднаера" в Телеграм

МЪЛНИЯ! Задържаха бандита, плашил Ива Митева с убийство. Веселина Томова: А поспрете се малко. Имаме един, който перманентно го убиват – Боко и все още е жив.

Мъжът с криминално минало е арестуван в Старозагорско, признал всичко

За по-малко от пет часа служители на ГДБОП задържаха криминално проявен мъж, който си е признал, че стои зад заплахите за убийство над Ива Митева.

Той е криминално проявен за кражби и заплахи, задържан е в Старозагорско. Това сочи неофициална информация от източници на Нова. Lupa.bg научи, че бандитът си е признал, че е автор на смъртната заплаха.

Сигналът за заплахата „Утре ще убия Ива Митева” беше обявен в деня, в който депутатите гласуваха на първо четене спорен закон за реформиране на НСО и намаляване на кръга на охраняваните лица, включително и главния прокурор.

Според Министерството на правосъдието заплахата за убийството на Ива Митева е получена снощи около 21 ч.

Според самата Митева обаче, е получена тази сутрин след 11 ч., минути след като тя от парламентарната трибуна тя обяви, че законът за НСО, който лишава част от властта от държавна охрана, е приет на първо четене.

Нейните съпартийци заподозряха връзка и споменаха определени партии. Самата Митева обясни, че се страхува, но не за себе си, а за близките и най-вече за детето си.

Като "гнусна политическа демонстрация" определи заплахата към Митева Тошко Йорданов от "Има такъв народ". От партията изразиха съмнения, че сигналът е свързан с ГЕРБ и ДПС.

Законът, който ограничава кръга охранявани лица от НСО, беше обявен за приет в 11 часа. Заплахата срещу Митева е получена минути по-късно в министерство на правосъдието, съобщи тя.

„Сигналът е едно изречение – „утре ще убия Ива Митева“. Дали ще се окаже сериозен и утре някой ще иска да ме застреля е друг въпрос. По-скоро не ме е страх, но се притеснявам за близките ми и ме е страх за детето ми“, каза председателят на НС.

 

Веселина Томова: Ако някой може да ми даде поне едно сносно обяснение от какъв зор ще убиват Ива Митева, вместо да я пратят на логопед, получава бутилка качествено уиски!

А поспрете се малко. Имаме един, който перманентно го убиват – Боко и все още е жив.

Бойко от шкодата: На кой мафиот угаждате и ме правите мишена? (ВИДЕО)

Проявете талант и променете на пътя и жанра на кризисния пиар.

Веселина Томова

May be an image of one or more people, people standing and indoor
May be an image of one or more people, people standing and indoor

Организирам дарителска кампания за средства (поли,панталони,сукмани,платове,ципове,копчета,игли,конци ,стотинки...),не може в държава от ЕС и горда членка (тая дума винаги ми е звучала като оксиморон,ама нейсе не и сега времето да и обръщаме внимание) на НАТО дори представителите на най-голямата партия представена в парламента или на партията с най-много членове (абе и тая си е кофти ,ама сега имаме по важни дела)в парламента ,та следите ли ми още мисълта щото аз за момент я изпуснах,но ще се концентрирам в името на просперитета и светлото ни бъдеще ,да ходят боси ,окъсани и да ги дават дори по телевизорите (сигурно нашите партньори от Европа вече се срамуват от африканските държави ,които бачкат яко само и само да ни доставят необходимото ний да сме добре !
Следвайте ме за повече информация ,кога ще пристигнат контейнерите за разделно събиране на помощите на жълтите павета ,ебаси !

Ivan Rusanov, Facebook

Източник/ци: МЪЛНИЯ! Задържаха бандита, плашил Ива Митева с убийство - Lupa BG

АФЕРА.БГ | АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ СНОСНО ОБЯСНЕНИЕ ОТ КАКЪВ ЗОР ЩЕ УБИВАТ ИВА МИТЕВА, ВМЕСТО ДА Я ПРАТЯТ НА ЛОГОПЕД, ПОЛУЧАВА БУТИЛКА КАЧЕСТВЕНО УИСКИ!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!