Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Защо народът не ще да се ваксинира?

Валери Найденов

Сто лъжи, които убиха доверието

Народът не искал да се ваксинира?

Ами как да иска, когато за този коронавирус се изговориха повече лъжи, отколкото птици отлитат на юг в края на лятото. И то от най-високите авторитети – Световната здравна организация (СЗО), ООН, фейсбук…

До миналата седмица например световните медии твърдяха, че изкуственият имунитет е много по-силен от естествения. Нищо, че сте изкарали болестта, пак трябва да се ваксинирате. Иначе лошо ви се пише!

Но ето че излезе първото научно изследване по темата от група израелски учени. Оказа се, че болестта създава от 6 до 13 пъти по-силен имунитет от всяка ваксина! 13 пъти!

То е все едно да сте на самотен остров! (https://www.medrxiv.org)

И въпреки това преболедувалите трябвало да се ваксинират. Това засилвало имунитета още два пъти. 13 по 2 равно на 36. Все едно сте на самотна планета и в скафандър!

Само да добавя, че аз не съм антиваксър – напротив, препоръчвам на всеки да отиде и да се боцне. Аз лично го сторих при първата възможност. Но ако вече сте го изкарали, и то доказано, какъв е смисълът? За да умножите 13 по 2?

Слушам аз миналата седмица дебатите в парламента и какво да чуя – единственото до момента признато у нас лекарство за коронавируса било ремдесивир.

Дайте да внасяме повече! Всъщност още миналата година СЗО призна, че от ремдесивир няма полза. https://www.nejm.org/doi/

Ползата е за компанията производител, която дере по 3-4 хиляди долара за петдневна опаковка.

Първоначално лекарството е разработено за ебола, но оказва се, че и там не помага. Но явно алчността на компанията успява да надделее над фактите.

За да се наложи ремдесивирът, трябваше да се оклевети другата ранна алтернатива – едно лекарство против малария, хидроксихлорохина да го наречем 3Х. Лошото на това лекарство е, че патентът му е изтекъл отдавна и струва жълти стотинки. То убива огромни печалби. И започна глобална клеветническа кампания. В много авторитетното научно списание “Лансет” излезе изцяло фалшифициран доклад от несъществуващ научен колектив, а СЗО веднага издаде прибързана присъда. Това бе най-голямата излагация и за “Лансет” в цялата му история, а и за СЗО в цялото й съществуване. Явно са играли големи пари.

Нашият Щаб също глътна зеления хайвер – неговият ръководител се изказа пред журналята, че от 3Х имало опасност изведнъж да ти спре сърцето! А както се оказа, 3Х наистина помага, най-вече като профилактична, превантивна мярка.

Ако родната медицина се бе усетила навреме, можеше да предотврати драмите с медицинския персонал. Други държави се усетиха. Но ние винаги се сещаме последни.

Едно от най-силните средства, което вече премахна коронавируса в редица райони от Третия свят, е ивермектинът, отдавна известно лекарство срещу паразити. Също няма патент и също би трябвало да струва жълти стотинки.

Уви, в България ивермектинът все още не е официално признат като лекарство за коронавируса, макар че вече повече от година се използва много успешно в частни клиники.

Много се лъже, защото става дума за големи пари и големи социални експерименти. До този януари социалните мрежи в САЩ триеха всякакви подмятания, че вирусът може да е изпуснат от лаборатория или, не дай боже, създаден изкуствено. Тръгнал бил от “мокрия пазар” в китайския град Ухан. Не, не било от Ухан, а от Италия.

А ако някой световен учен загатне, че вирусът е изкуствено създаден, обявяваха го за идиот и веднага го пенсионираха. Или му спираха пенсията, отнемаха му почетните титли и така нататък.

Но щом Тръмп падна от власт, табуто бе вдигнато и дори “Ню Йорк таймс” взе да допуска недопустимото.

В един момент излязоха доказателства, че САЩ са финансирали експерименти с “добавяне на функция” към коронавируса в Ухан. Т. е. – китайците са създавали изменени вируси, а САЩ са поемали разходите. https://www.wsj.com/articles/

fauci-wuhan-lab-funding-gain- of-function-11627684856

Всъщност това са общи разработки на САЩ и Китай от поне 7-8 години. Можете да се запознаете с подробностите в моя статия “САЩ и Китай имат обща тайна” от юни миналата година. https://www.24chasa.bg/ mnenia/article/8677332

Там има доста подробности, които тепърва ще се признават официално. Китай например твърди, че вирусът не е изпуснат в Ухан, а от една военна лаборатория в Мериленд (САЩ). Кое е истината?

Ако знам и ви кажа, трябва да ви застрелям. Така че още се лъже и лъже и пак се лъже на световно и национално ниво

Помните ли, че в началото на епидемията според Щаба от маските нямало никаква полза? После се оказа, че това било благородна лъжа – трябвало да останат маски за медицинските лица. Може да е благородна, но някак си убива доверието.

А помните ли, в един момент шефът на “Информационно обслужване” излезе по телевизията с изчисления, че при коронавируса смъртността е 97 на сто? Много по-висока, отколкото “Черната чума”! Това също бе благородна лъжа – трябваше да оправдае драконовските мерки на властите.

Не знам дали си спомняте, но тогава парковете бяха опасани с жълти полицейски ленти като местопрестъпления. Дори планината Витоша бе забранена. Никой не трябваше да излиза от вкъщи, а по улицата само с маски.

После се оказа, че и това се базира на лъжа. Истинската цел на изкуствената паника бе да се накара американското население да гласува по пощата при минимум предпазни мерки, за да не се преизбере Тръмп. Целта бе постигната.

Целта бе постигната, а ние тук бяхме колатерални (демек невинни) жертви. Както си ровех в нета, попаднах на китайско научно изследване, според което излиза, че вирусът не се предава на открито.

Публикувах го в статия със заглавие “Никой не се заразява в парка. Това сочи науката”. https://www.24chasa.bg /mnenia/article/8510693 Няколко дни по-късно властите вдигнаха карантината върху парковете, но все пак забраниха да се сяда по пейките. “Ню Йорк таймс” откри същото изследване месец по-късно. Там бяха много по-свирепи от нашите тук, защото трябваше да клатят Тръмп.

Много се лъже, лъже, лъже и пак се лъже, когато стане дума за коронавируса. Това прелива и в другите области на живота – в семейството, службата, политиката.

Хората взеха да не вярват дори на Щаба. Някои така са се отчаяли, че вече не вярват и на Слави! Да, някои скептици взеха да не вярват и на Слави, а вие искате от хората да се ваксинират…

Валери Найденов

168chasa.bg

Как да оцелеем пандемията и мерките

Научна перспектива за ползите от Фалун Дафа за духа и тялото

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Защо народът не ще да се ваксинира? – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!