Следвайте "Буднаера" в Телеграм

СКАНДАЛ! НСО на крак, Черепа искал да ликвидира Бойко (ДАР ползва слухове, за да уреди Мутрата с охрана)

НСО е вдигнала охраната на мутрата Бойко Борисов до най-висока степен след менте сигнал, че Васил Божков уж се готвел да го ликвидира, дочу Narod.bg.

За скандални действия на Държавна агенция „Разузнаване” сигнализираха пред Lupa.bg народни представители. Става дума за охраната на Баце след приключване на неговото управление.

На 26 август парламентарната комисия за контрол над службите изслушва шефовете на НСО и ДАР във връзка със сигнал, подаден от ДАР, послужил за поставянето на най-високо ниво на охрана на Борисов. Участвалите в заседанието депутати обаче били изумени от повода за охраната, защото информацията по същество била меко казано гротеска.

От ДАР обаче, която очевидно все още се владее от Борисов, без никакви скрупули я използвали, за да обезпечат тартора на хунтата с цял екип, който да бди над сигурността му, все едно е действащ премиер.

Според слуховете въпросната менте заплаха, върху която стъпила службата, уж била отправена от известен бизнесмен, който се крие от правосъдието, с инициалите В.Б.

Според депутати случаят изключително много наподобявал този от февруари 2013 г., когато премиерът Борисов – вече в оставка, излезе на парламентарната трибуна и обяви, че Ахмед Доган бил поръчител на подготвян атентат срещу него. В последствие се оказа, че в това няма нищо вярно.

Настоящият сигнал съдържал подобна бомбастична информация, но и тя се оказала кьорфишек и в ДАР били съвсем наясно, но въпреки това използвали партенката, за да осигурят денонощна безплатна охрана за сикаджията.

По време на заседанието били изказани коментари, че на фона на нарастващата опасност от нова бежанска вълна и съпътстващата я терористична заплаха агенцията се занимава с кадрови въпроси и несъстоятелни сигнали, вместо да изпълнява възложените й по закон функции.

Източник/ци: СКАНДАЛ! НСО на крак, Черепа искал да ликвидира Бойко (ДАР ползва слухове, за да уреди Мутрата с охрана) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!