Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Топ астролог: Трудно ще се справят с Радев на президентските избори

На президентските избори тази есен, които парламентът днес реши да се проведат на 14 ноември, най-голяма подкрепа от звездите се очертава за настоящия държавен глава Румен Радев. Това поне сочи анализът на астролозите, видя Lupa.bg.

Всичко обаче зависело от конкретните му опоненти, които до момента все още не са ясни. Ако останалите претенденти за „Дондуков” 2 се окажат под знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец, тогава битката може и да се окаже оспорвана.

Топ астрологът Марги Паскалева например очаква вотът на 14 ноември да бъде крайно манипулативен. Ето какви са нейните аргументи, изказани на Фейсбук стената й:

Тези избори на 14.11.2021 година се очертават като най-манипулираните и фалшифицирани избори, защото Луната е в Риби и е в съвпад с Нептун - което носи измами, фалшификации, тайни действия. 

А Марс и Меркурий (които отговарят за документацията и машините) в Скорпион са в опозиция с Уран (новите технологии) и ще оправят работата да е "както трябва" с добри специалисти. Луната, представяща народа, ни прави апатични и не особено активни, но все пак е растяща и има шанс да не бъдем всички крайно незаинтересовани.

Юпитер във Водолей дава шанс и носи късмет повече на кандидати, родени под знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

Така че, драги кандидати за президенти и особено хората, които ги предлагат и издигат, добре подберете своите кандидатури. Трудно ще се справят с настоящия президент Радев с тази сериозна подкрепа към Слънцето му в Близнаци от Юпитер във Водолей, но пък и той си има няколко важни негативни аспекта в хороскопа от транзитните планети и по прогресии / дирекции. Дори и нумерологично денят не е добър за него (за това могат да се изкажат по-големите нумерологични специалисти, аз нямам големи претенции там).

Та, много зависи кои ще са му опонентите, ако някой силно желае да стане президент и да има балотаж. Моля ви, нека излезем и гласуваме повече хора! Сами виждате в какво блато сме затънали и изгледи за излизане няма. Всички избори са наши и за наша сметка.....ако още някой не го е осъзнал.

Източник/ци: Топ астролог: Трудно ще се справят с Радев на президентските избори - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!