Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Американците вземат цялата власт, Кирил Петков може да не направи проект, но е US кандидат-премиер. Ресто от Кремъл няма

Кръгът "Сорос" организира и доминира протеста под юмрука на президента Румен Радев. Сега пренарежда корпоративно-политическата конфигурация.
 
Любопитно е, че въпреки "Магнитски" Делян Пеевски играе в отбора на американците и чрез влиянието си в ИТН спира БСП за властта.
 
Иво Прокопиев и "Сорос" ще вкарат финансов ресурс и логистика, за да стане "Демократична България" втора политическа сила след изборите.
 
"Сорос" пренарежда и ГЕРБ, която ще спечели изборите, фронтмените на неговия отбор - Даниел Митов и Томислав Дончев, вече са на първа линия в партията.
 
Заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов е фаворит на кръга "Сорос" за премиер. Фаворит на американското посолство е Кирил Петков.
 
Той може и да не направи политически проект, но е US кандидат-премиер. Така "Сорос" и амбасадата на САЩ ще посочат следващия министър-председател - Митов или Петков.
 
"Янките" превземат цялата власт - президентът мина на US позиции, премиерът ще е тяхно протеже, мнозинството в парламента ще е от проамерикански партии.
 
Любопитно е, че не само Делян Пеевски обслужва схемата на американците с влиянието си в ИТН, Бойко Борисов не само няма да се върне на бял кон въпреки победата на ГЕРБ, но и развя бялото знаме с непосочването на кандидата за президент.
 
Румен Радев получава бонус и победата му на практика ще е служебна под американски патронаж, а властта на "янките" няма да има реална опозиция - само ДПС и Сарая им скочиха.
 
След Пренареждането обаче американците може да направят оферта на Сарая, за да овладеят геостратегическия ресурс на ДПС заради връзките му с Турция.
 
Така опозиция може да остане само БСП, ако Делян Пеевски не свали с вътрешнопартиен пуч Корнелия Нинова, и "Възраждане", ако влезе в парламента.
 
"Сорос" и американското посолство (извънбюджетните канали на ЦРУ) инвестират финансов ресурс за превземането на властта, но след овладяването й проUS правителството ще преразпределя милиардите от ЕС.
 
Затова Делян Пеевски "изненадващо" обслужва тяхната игра, Бойко Борисов прие ГЕРБ отново да стане про"Сорос" партия, Иво Прокопиев вкарва ДБ в US схемата, а Кирил Домусчиев ще продължи да инвестира в ИТН.
 
Корпоративно-властовото пренареждане запазва позициите на старите играчи (освен Васил Божков, когото "янките" поръчаха на Пеевски и Борисов), но вкарва и нови в играта - Кирил Петков, Даниел Митов и Асен Василев.
 
Защо руснаците не реагират е дори по-любопитно от ролята на Делян Пеевски в Пренареждането - както нямаше "руско ресто" срещу Бойко Борисов, така няма и Ресто на Кремъл срещу овладяването на цялата власт от американците.
 
ГРУ и СВР нито организират активни мероприятия срещу президента, нито задействат ресурса си за провокиране на протести срещу тоталното доминиране на "Сорос" и американското посолство. 
 
България не стана "Троянски кон" на Русия в ЕС, но ако руснаците не реагират, може да е "щат" на американците в ЕС, откъдето ще идват милиардите, които техните протежета на власт ще преразпределят.
 
bgsniper.com

Източник/ци: Американците вземат цялата власт, Кирил Петков може да не направи проект, но е US кандидат-премиер. Ресто от Кремъл няма

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!