Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов да каже за машините или да замълчи завинаги

Ако е съвестен и отговорен гражданин, да отиде и да даде показания, където трябва

May be an image of 3 people

Милен Ганев

Бойко Борисов видимо тъгува за славните "хартиени" избори от времето на проф. Михаил Константинов. На конгреса на Младежи-ГЕРБ доскорошният премиер почете почти с едноминутно мълчание освобождаването на математика от ръководството на "Информационно обслужване".

"Пипат нещо там по машините", изломоти бившият международник-медиатор във всички световни конфликти. И а-аха да заговори за софтуер, но с останките от здравия народняшки разум усети, че драматично е пресякъл червената линия в нивото си на некомпетентност.

Явно трикратният по волята на суверена премиер знае нещо, щом за втори път - първия по време на предизборната кампания - публично заяви, че машините за гласуване се манипулират. Чудесна възможност да бъде привикан отново от службите и разпитан. И то не за "кой какво казал преди 15 години по време на крос". А за пряко посегателство срещу демокрацията - покушение срещу честния вот.

Даже сам би трябвало да отиде като "отговорен и съзнателен гражданин", подобно на един негов авер от младостта.

А после да проглуши земя и небо, звяр и природа от брифинги за репресиите, на които е подложен, вместо да му благодарят по три пъти дневно във всеки храм, където е "дал" пари за блажна боя.

Така че, ако има нещо да казва по темата с "разбъзиканите" машини за гласуване - да отива и да говори. Или да замълчи завинаги, както става към края на сладникавите филми.

May be an image of 1 person, indoor and text that says 'comme nts .co and reactions'

Източник/ци: Борисов да каже за машините или да замълчи завинаги - ᐉ Новини от Fakti.bg - Мнения | ФАКТИ.БГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!