Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Остър конфликт: Проф. Чорбанов твърди: Слави си е сложил не ваксина, а препарат за третиране

Имунологът и депутат от ИТН проф. Андрей Чорбанов отново дискредитира ваксините срещу ковид, като обяви в интервю, че те не пресичат заразата така, както го правят класическите, а са само препарат за третиране. 

Думите му идват на фона на признанието на лидера му Слави Трифонов, че само 3 месеца след като преболедува, както твърди нелеко инфекцията, си е поставил ваксина срещу нея. 

Според Чорбанов проблемът с наличните игли бил не толкова в страничните ефекти, които те можели да предизвикат, а във въпроса с ефикасността им. 

"Всички ние, които сме имунизирани с класическите ваксини, знаем, че те са перфектен щит срещу заболявания с огромна смъртност. Примерно тази за хепатит е с най-кратък срок – 5 години. Но за морбили, полиомиелит на практика носят доживотен имунитет. Това е ваксина“, казва народният избраник пред "Марица". 

“Аз съм готов да вляза в сблъсък с всеки антиваксър, както съм го и правил. Защото аз произвеждам ваксини от 1992 година, когато започнах работа. Правих 6 години класически ваксини в НЦЗПБ, а след това се занимавам с експериментални. Безумно е да бъда наречен антиваксър. Но не може една ваксина да допуска заразяване или пренасяне. Може да ги наречем продукти за третиране на COVID-19, не и ваксини", каза проф. Чорбанов.

Как да оцелеем пандемията и мерките

Научна перспектива за ползите от Фалун Дафа за духа и тялото

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Остър конфликт: Проф. Чорбанов твърди: Слави си е сложил не ваксина, а препарат за третиране - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!