Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Не е Маджо, не е и Таки, вече не са и Пеевски и Орлин Алексиев. Домусчиев беше, но излезе от играта, вече е "Сорос"

Младен Михалев-Маджо не стои зад Слави Трифонов. Татяна Дончева провокира шоумена-политик и той опроверга тази версия в интервюто си пред Бойко Василев в "Панорама". 
 
Маджо дори за приятеля си Бойко Борисов не игра на юлските избори, дясната му ръка Йордан Ченков, който владее Южното Черноморие и част от Северното за боса си, не се включи в кампанията с бригадите.
 
Босът на СИК обаче ще участва във връщането на бял кон на "Сорос" фракцията в ГЕРБ - Цветелина Бориславова, Даниел Митов и Томислав Дончев - те ще се върнат на бял кон, а не Бойко Борисов, както твърди Корнелия Нинова.
 
Не е и Таки - той е в бизнеса със службите в Трафика. Вече не са и Делян Пеевски и Орлин Алексиев. След "Магнитски" Пеевски прехвърли бизнеса си в Дубай и не е в джаза. Бойко Борисов изтегли Орлин Алексиев от проекта ИТН преди изборите на 4 април.
 
Кирил Домусчиев беше зад проекта на Слави Трифонов, но и той излезе от играта, след като Петър Илиев не стана министър на вътрешните работи и вицепремиер по сигурността.
 
"Сорос" ще застане зад проекта на ИТН и ще включи партията на Слави Трифонов в голямата проамериканска коалиция след предсрочните избори. 
 
bgsniper.com

Източник/ци: Не е Маджо, не е и Таки, вече не са и Пеевски и Орлин Алексиев. Домусчиев беше, но излезе от играта, вече е "Сорос"

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!