Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Иво Инджев: Кирил Петков може да се кандидатира за президент

Журналистът Иво Инджев предизвика вълна от коментари с твърдението си, че е възможно Кирил Петков да се кандидатира за президент.

"Започвам да си мисля, че министърът на икономиката Кирил Петков е вероятна кандидатура за президент, от която много се боят неговите преследвачи. Саркастичните подмятания на п(р)оваления бивш колос от Банкя, че от ИТН първи са се обадили с твърдения за канадското гражданство на министъра, не издържат ( по традиция за него ) елементарната логика. Защото от ИТН вече се залепиха за кандидатурата на действащия президент Румен Радев за втори мандат. Тъкмо в това отношение те би трябвало да са сред най-притеснените от негова вероятна алтернатива. А и ИТН заприличаха на ГЕРБ не само чрез атакуването на успешните министри от служебния кабинет – отношението им към медиите, пренебрежението им  към правилата и институциите, като и напълно сравнимия авторитаризъм в двете партии ги сродяват все повече."

На министъра, който очевидно застрашава реваншистите с нещо повече от харизмата си ( истинска при това, а не борческо-мутренска, която хвалеха апологетите на Методиевич) , му лепят прякори от рода на Киро Харварда, а вече и Киро Канадеца."

Целият коментар тук https://ivo.bg/

Източник/ци: Petel.bg - новини - Иво Инджев: Кирил Петков може да се кандидатира за президент

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!