Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Марков: 2/3 от европейските фондове се крадат, а от нашите пари 100%. Но всички мълчат по темата!

Сигурно сте видяли в репортажи излъчени кадри от компроментираната вече ограда на границата, която ни направиха патриот Валерко и патриот Красимир, в качеството им на борисови подлоги. И няма как да не сте забелязали, че така наречената "ограда", за която платихме всички много много милони, е нищо повече от нещо сделано от кооперация на слепите - по една кофа бетон, една тръба и малко тел. Като ритнеш тръбата и всичко пада - за да се започне да се строи отново от поредния политически валерко, рашко и прочее.

Такива са ни и новопостроените язовири, погълнали стотици милиони, селските макаданени пътища наричани магистрали и всичко построено от мафиотска ръка - отвън лъскаво, отвътре ръждиво. Причината е, че 2/3 от европейските фондове се крадат, а от нашите пари 100%. Но всички мълчат по темата!
-----------------------------------------------------------------------
Чудя се докога ще търпим всичко това и кой има полза от забавяне на някои неизбежни събития? От това няма смисъл.
-----------------------------------------------------------------------
За да разсечем гордиевия възел трабва меч. Не политическо единство с цел поредно оцеляване, а меч. И ръка, която да може и знае как се върти меч в демократична среда. И да покаже как не всяко въртене на меч е комунизъм, антиевропеизъм или тоталитаризъм. Нещо повече, да видят всики наши и чужди, че демокрацията, като всички други системи ими свои инструменти и те работят без значение кои лица стоят по върховете на държавната и политически власти. Но, за съжаление, като във всяка сива страна и у нас всичко е черно и бяло. Също като в душите на посредствените властници. Ще дойде, обаче, Съдията, предрекъл съм го! И ще сложи светкавичен край на разпадащият се политически труп на миналото ни, който погуби милиони невинни животи. Неизбежно ще дойде, спуснат директно от небето. Ще настане тежко време на глад и скърцане със зъби от нечестивците. Ще се зарадват праведниците.

Вярвате или не в Провидението, всичко се връща.

Николай Марков

Източник/ци: Николай Марков - Posts | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!