Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЕРБ искат отново гласуване с хартиени бюлетини за да спечелят

Десислава Атанасова от ГЕРБ заяви, че партията отново ще повдигне въпроса да се даде възможност да се гласува на следващите избори по избор – или машинно, или с хартиена бюлетина. Пред журналисти тя заяви, че следващия вот може да не е само 2 в 1 – за парламент и президент, а на места и 3 в 1, защото на много места трябва да се проведат и частични местни избори.

Така или българските данъкоплатци плащат за отпечатването на бюлетините, които са толкова като количество, че всички да могат да гласуват с тях. След това те се изхвърлят и унищожават, обоснова се Атанасова.

Бивш шеф на ЦСБОП: Ако политиците ни не манипулират изборите, ще хванат калашниците

„Талибанщината и муджахединщината в България имат други измерения. Ако отнемем на политиците възможността да манипулират изборите, може да се хванат за калашниците“, това каза в студиото на bTV бившият шеф на ЦСБОП Тихомир Стойчев.

Богомил Бонев: Наистина сте големи тъпанари

Предупредени бяхте да не представяте проект за кабинет, защото ще ви се смеят. Не послушахте. Искахте да се види разликата. Разликата е, че половината кандидат-министри са за затвора, а другите са за подигравка.

Вижте се само:
Румен Христов за вътрешен министър (сълза и смях), Делян Добрев, без коментар, Красен Кралев, Деница Сачева, Костадин Ангелов… Любчо Дилов – културата.
Наистина сте големи тъпанари.

Източник/ци: Petel.bg - новини - ГЕРБ искат отново гласуване с хартиени бюлетини

Petel.bg - новини - Бивш шеф на ЦСБОП: Ако политиците ни не манипулират изборите, ще хванат калашниците

Наистина сте големи тъпанари – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!