Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Да дадеш оръжие в ръцете на тези, които наричаш врагове, в случая ГЕРБ. Това ли ви беше играта, чегъртачи на мафията?

Днес ще говоря за Киро Харварда абсолютно сериозно, защото този човек и неговия казус точно след ден два ще обърнат цялата постановка за свалянето на Бойко и ГЕРБ и чегъртането им от властта, с която постановка задкулисието ви замазва очите вече 4 месеца. Но първо искам да кажа следното съвсем ясно – Киро Харварда е христоматиен пример за явлението вълк в овча кожа. После някой да не каже, че не е знаел.

Ситуацията с този човек е същото като с талибаните в Афганистан, на които американците оставили пълни складове с оръжие, за да могат лесно и успешно да превземат страната. За тях след малко.

У нас да сложиш двойният гражданин за министърът в толкова важно служебно правителство в ТОЛКОВА КЛЮЧОВ обществен момент, е точно това – ДА ДАДЕШ ОРЪЖИЕ В РЪЦЕТЕ НА ТЕЗИ, КОИТО НАРИЧАШ ВРАГОВЕ, В СЛУЧАЯ ГЕРБ. Които сега ще атакуват назначението и ще елиминират великият ви свети Служебен Кабинет на най-големия предател от всички – Румен Радев.

Отговорността за провала на това правителство заради казусът Кирил Петков ще бъде изцяло на сметката на Румен Радев. Защото аз съм сигурна, че изобщо никой не си е мръднал пръста да обмисли темата, разчитали са, че обществото е толкова болно, че няма да реагира, ако Бако реагира, ще ги обявяват моментално за ГЛУПАЦИ, ПРОСТАЦИ, ТОВА ЛИ Е НАЙ-ВАЖНОТО, Я СИ ГЛЕДАЙ РАБОТАТА и други видове шмекерии, точно както и стана!!!

И всички се хванахте на въдицата! Че това правителство ви бори мафията. Че това правителство прави промяна и ви спасява от мафията. Че това правителство е чисто и добро и нищо по-чисто и добро не сме имали. Първите, буквално първите, които ни предложиха, народът ги пое без разум и разсъдливост и Айдеее, юриии, дойде спасението! И сега?

Сега ще стане така, че казусът Киро Харварда ще срине всичко. И така ще бъде много добре. Защото нищо на място няма с този служебен кабинет и следователно той е лъжовно успешен и не може да продължи.

Само че цената ще е гротескно жестока. Дадоха на ГЕРБ оръжие!

Сега не само, че ще се върнат на власт, но Бойко ще се бие в гърдите, че враговете му са лъжци и не спазват законите и ще е прав. Защото трудно ще можете да му запушите устата вече. И за Радев ще е прав, и за всичко.

Питам, Това ли ви беше играта, чегъртачи на мафията?

Анастасия Гешева

Източник/ци: АФЕРА.БГ | ДА ДАДЕШ ОРЪЖИЕ В РЪЦЕТЕ НА ТЕЗИ, КОИТО НАРИЧАШ ВРАГОВЕ, В СЛУЧАЯ ГЕРБ. ТОВА ЛИ ВИ БЕШЕ ИГРАТА, ЧЕГЪРТАЧИ НА МАФИЯТА?

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!