Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гледайте внимателно и помнете кои са гербаджийските калинки-министри, които са пуснати от хунтата да защитават садистите-полицаи...

Гледайте внимателно и помнете кои са гербаджийските калинки-министри, които са пуснати от хунтата да защитават садистите-полицаи - Деница Сачева, Младен Маринов, Христо Терзийски и една калинка-воевода Джамбазки. Това са!
Според тези напълно измислени политически същества, закичени с депутатски и прочее имунитет, насилието е лошо нещо, само когато е насочено срещу тях. Ако се разбиват главите и достойнството на гражданите - няма никакъв проблем! Наказват виновниците с формални наказания и толкова - пито платено! Битият бит, останалото го знаете!
-------------------------------------------------------------------------
Така разсъждават калинките на хунтата герб, защото са примитивни, първични и едноклетъчни, но алчни, самовлюбени и дълбоко некомпетентни. Големият проблем е, че тези, които трябва да ги сложат на мястото им са същите калинки, но с друга окраса. Некадърници с академични титли, родени артисти. Затова само се говори, но нищо не се случва и няма да се случи, освен да се пускат фишеци и да се надуват балони. Фойерверки.
--------------------------------------------------------------------
Затова се обръщам към малкото читави журналисти - свържете се с полицейските синдикати и ги попитайте какво мислят за насилието над граждани проявено от техни колеги? Отразете отговорите им, за де се убедите, че те подкрепят напълно Младен Маринов, Христо Терзийски и Борисов - поръчителите.
Допускам, че има разбирателство между Борисов и Радев!
Искрено, но много лично. Почти интимно - невидимо за простосмъртните в лицето на политическата клиентела, мисирките с микрофон и по-приказливите. Видимо е това разбирателство, даже повече от видимо, но не за слепородните. А такива в България, с лопата да риеш. Слепородни.
За малкото други, но зрящи - мислете господа! Мислете!

Николай Марков

May be an image of 1 person

Източник/ци: Николай Марков - Posts | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!