Следвайте "Буднаера" в Телеграм

НЕУВАЖАЕМИ г-да полицаи, помня, че протестирахте! Искахте по-високи заплати, но нали знаете, че НИЕ трябва да ги платим?

НЕУВАЖАЕМИ г-да полицаи, помня, че протестирахте!
Искахте по-високи заплати, но нали знаете, че НИЕ трябва да ги платим? Буда ви „даваше“ и раздаваше някакви милиони, като семки на футболен мач, но това са нашите пари!

И ДА ВИ ПИТАМ!
Когато искате, какво давате? Защо не кажете пред обществото какви са резултатите от вашата работа, за да ви плащаме повече?

С колко сте намалили битовата престъпност, с колко са намалели битовите кражби, с колко са намалели телефонните измами, колко е разкриваемостта на различните видове престъпления?

Бабите и дядовците по малко ли ги бият и трепят по селата? По спокойно ли спим в домовете си? А?

И ДА ВИ ПИТАМ ОЩЕ НЕЩО?
ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАХТЕ, когато за министри ви назначаваха доказани престъпници и компрометирани хора, та точно те ви закопаха и превърнаха МВР в кочина? Румен Петков, Михаил Миков, Цветан Цветанов, Цветлин Йовчев, Румяна Бъчварова, Валентин Радев, шофьора на Мето Илиенски, Терзийски?

ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАХТЕ , като за главни секретари ви назначаваха мутри, ушеразтривачи, малоумници, престъпници, бодигардове на мафиотски босове и некадърници? Борисов, Лазаров, Костов, Маринов и тн.?

ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАХТЕ , когато ваши колеги рискуваха и губеха живота си заради малоумието, некадърността и корумпираността на вашите началници, които ги пращаха на самоубийствени акции и на сигурна смърт?

Защо не протестирахте за истината за Емо Шарков!

ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАХТЕ, когато за шефове на областните и районните дирекции ви назначаваха политически обвързани хора, хора свързани с мафията и назначени за да изпълняват политически поръчки и да пазят интересите на мафията?

ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАХТЕ, когато биваха уволнявани кадърни и честни ваши колеги, а на тяхно място управляващата мафия назначаваше свой слугинаж?

ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАХТЕ, когато ваш колега нахлу в училището на моят син, който е в седми клас и най брутално го изведе да го разпитва, като криминален престъпник, с кого се срещам и за какво разговаряме?

А ЗАЩО, КОГАТО НИЕ ПРОТЕСТИРАХМЕ СРЕЩУ същата тази мафия, която превърна МВР, ДАНС и Прокуратурата в свои мутренски бригади, вие пазехте мафията И БИЕХТЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ?! ТОГАВА НЕ РЕВЯХТЕ! А СЕГА РЕВЕТЕ!

Една година криете извергите, които ви посрамиха!
Заради отговорите на тези въпроси загубихте нашето доверие. И не защото не сте прави, всеки има право да се бори за по-добро заплащане и по-добри условия на живот и труд.

Загубихте нашето доверие и защото се превърнахте в пазители на мафията, а не в пазители на закона. Познавам и свестни полицаи, почти всичките вече бивши. Като ченгето, което на 02.09. в мелето на стълбите пред новият парламент, след като избухна бомбичка сред нас разкъса кордона, за да провери дали всички са добре, и граждани и полицаи.

На тези служители на МВР ще кажа – изправете се срещу корупцията и шурабаджанащината в системата, изправете се срещу употребата на МВР, като бухалка срещу свободните граждани, изправете се с искания за реална реформа и промени!

Познавам и изроди в системата! Като мутрите, които пребиха младежите зад колоните, като мутрите, които пребиха Митко Кенаров, като ченгетата, които на 02.09. ритаха и удряха в гръб гражданите!

И ЩЕ ЗАВЪРША С ПОСЛЕДЕН ВЪПРОС!
Ще се разграничите ли сега от мутрите в униформи, които видяхме на кадрите зад колоните на Министерски съвет? Ще се разграничите ли от началниците си – изроди, които разпоредбиха тази мерзост? Ще се опитате ли да върнете достойнството си? Или доверието ни? Това става само с действия. А действията са личен избор.
ВИНАГИ Е ЛИЧЕН ИЗБОР!

Или е по лесно да мишкувате и да се оправдавате с „изпълнявам заповед“?
Гражданите са суверена и властта. А не мафията, или политиците. Клели сте се да защитавате гражданите и Закона, а не властта на наглите.
Нали?

Скоро БОЕЦ пак ще излезем на площадите! И пак ще се видим.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Източник/ци: НЕУВАЖАЕМИ г-да полицаи, помня, че протестирахте! Искахте по-високи заплати, но нали знаете, че НИЕ трябва да ги платим? – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!