Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Lupa.bg: Млада руса полицайка с инициали Д.Д. рита и бие в бруталния клип

Само в Lupa.bg: Млада руса полицайка с инициали Д.Д. рита и бие в бруталния клип

Един от полицаите, малтретирал протестиращите младежи през юли 2020 г., е жена с инициали Д.Д. Шокиращото видео с недопустимо насилие върху бунтарите, което взриви социалните мрежи, е запечатало как русата униформена бие и рита протестиращите с невиждана за жена агресия.

Lupa.bg получи информация от компетентни източници, разкриваща коя е настървената полицайка. Имената й се пазят в редакцията и засега няма да бъдат публикувани.  

Д.Д. е полицай в сектор С2 при СПСОВОР (Отдел "Специализирани полицейски сили за опазване и възстановяване на обществения ред”). Служителката на реда е от София и е отскоро в системата – едва от 3 години, сочи информацията, с която разполагаме.

По информация на „Сега”, от вещи лица, се твърди, че полицаите могат да бъдат разпознати от кадрите. Разпознаването на част от тях прави зам.-началникът на Отдел "Специализирани полицейски сили за опазване и възстановяване на обществения ред". В съдебното решение те са посочени само с инициали.

Ето и инициалите на униформените - комисар М. С. – Началник отдел СПСОВОР, гл. инспектор А. А. - Началник на сектор С2 при СПСОВОР (полицаят, по чието обжалване се произнася съдът, бел.ред.), мл. инспектори Д. Д. и А. А. – полицаи в сектор С2 при СПСОВОР, мл. експерт И. Ф. – командир на отделение в сектор С2, мл. инспектор В. Г. – полицай в сектор С2, и мл. инспектор С. С. – ст. полицай в сектор С2.

За всички тях дисциплинарната комисия приема, че са използвали физическа сила над нормативно установените предели и не са преустановили използването й след постигането на законната цел и поставянето на белезници на задържаните.

Ужасяващите кадри от официалните охранителни камери бяха излъчени в петък по време на парламентарната комисия, проучваща полицейското насилие по време на антиправителствените демонстрации миналата година и предизвика взрив от негодувание сред цялата общественост.

Николай Марков - Posts | Facebook:
До неотдавна имахме една полицайка-надзирателка с името Юлияна Ръжгева. Мисля, че се обеси в собствената си баня, вероятно без да съзнава напълно сторените от нея работи.
Руса, много красива, сексапилна полицайка, която с удоволствие се гавреше с арестанти, като им изкарваше червата през устата. Чел съм такива документи за нея и зная други от очевидци, че ако ви ги напиша тук във Фейсбук, сигурно няма да искате да сте живи след прочетеното. Затова ще бъда по-обран и метафоричен - живеем в приказна страна с приказни управници.
Та, въпросната Ръжгева много прилича външно на колежката си зад колоните на Министерски съвет, която рита арестант. Сигурно в друга обстановка би направила и нещата които са били "почерк" на колежката си надзирателка и за които вероятно не знае нищо. Повечето български полицаи са удивително простовати същества, самочувствието на които се дължи само на властта и пагона. На нищо друго. Ако ги видите в цивилни дрехи, сигурно плюнката си наяма да хвърлите върху тях, но нейсе. Сламени хора със сламени души. Малкото изключения между тях само потвърждават казаното, такова, каквото е. Приказно и чудновато.
Българската полиция не бие! Но ако все пак решите да биете, господа полицаи, правето го като Ръжгева - кости да се трошат и черепи да хрущят. Да пищят от ужас студенти, граждани и обикновени престъпници. Необикновените престъпници, като вашите началници и политиците над тях пазете и им служете!!!
Служете им вярно, защото сте родени песове. Бесни кучета.

Източник/ци: Само в Lupa.bg: Млада руса полицайка с инициали Д.Д. рита и бие в бруталния клип - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!