Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Минаха десетилетия от приемането ни в богатия ЕС и непобедимото НАТО. Резултатът!

Минаха десетилетия от приемането ни в богатия ЕС и непобедимото НАТО. Резултатът!
Най-богатата на сладки води държава в ЕС, която е България гори и пожарните автомобили бездействат, защото няма вода в населите места. По вода газим, жадни ходим! В същото време нашите европейски ориентирани политици предадоха цялата ни система на ВИК в ръцете на фирма, управлявана от Световната банка. "Инвестициите" се правят само на хартия, а истинската цел е обезпечаване на държавни дългове. Кражби и грабежи, съдии изпълнители и ограбване на частната собственост през подставени съдии изпълнители. Ад - огнен и административен. Ад - мащабен и задълбочаващ се ад.
Най-богатата на злато държава в света, която е България е най-бедната държава в ЕС, на нивото на африканска колония. И всичко това след влизането ни в "клуба на богатите". Оказа се, че богатите са богати защото са лицемерни, алчни и нечистоплътни. Иначе щяха ли да бъдат богати? За сметка на това, нашите набедени за политици продажници са глупави, гладни и посредствени - абсолютни обществени аутсайдери.
----------------------------------------------------------------------
Вълшебните ни и огромни гори - опустошени, пълните с риба и раци реки - опустошени, земята ни - отровена от европейски токсични отпадъци, въздухът - канцерогенен, частната собственост - напълно незащитена, живота и здравето на българите - без особена стойност, политиците ни - корумпирани, европейските ни задокеански портньори - пълни фалшификати, държавниците ни - продажни души, живота у нас - без светло бъдеще за следващите 100 години. Ад.
----------------------------------------------------------------------
Най-скъпия ток в цяла Европа!? - Причината не е в България, а също от външна намеса. Вярно, добре прикрита, но външна. Всички други прикази са за наивници. Енергетиката ни отдавна е на ръчно управление отвън. Ние нямаме нищо, абсолютно нищо. Само добри намерения и любов към една умираща страна, задушена от богати, корумпирани и подли съюзници. Ад.
Търсите логика!? - Експертна глупост. Логиката е тази на грабежа, прикрит с добри пожелания, лицемерна политика и хиляди подлеци - хаджипенчовци. Родени от ада гадове.
Какво е решението ли? - Само едно. Нямаме голям избор, българи. И не се плашете от последствията, вече няма какво да губите, може само да спечелите. Ние обръщаме времето и то нас обръща....

Николай Марков - Posts | Facebook

May be an image of 1 person

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!