Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Бойко Рашков арестува шофьора на Мето Илиенски – Младен Маринов, за окървавените протести срещу ГЕРБ?

Бойко Рашков готви ареста на бившия МВР шеф Младен Маринов, по-известен в ролята си на шофьор на боса от ВИС Методи Методиев – Мето Илиенски!

Това съобщи източник на Narod.bg от върховете на Вътрешното министерство по повод започналото разследване на кървавото полицейско меле над протестиращите срещу ГЕРБ от миналото лято, заповядано от Бойко Борисов чрез пионката си Младен Маринов.

Отвратителните кадри на непредизвикано полицейско насилие потресоха вчера депутатите, след като дълго време кадрите бяха старателно укривани от мутрите на Баце, преди да започне изчегъртването им от служебния кабинет.

Че безобразията на хунтата ще бъдат разследвани, за да може виновните са побоя над невинни граждани да понесат наказателна отговорност анонсира и премиерът Стефан Янев.

Кадрите, които бяха показани, са обезпокоителни и ще бъдат разследвани, категоричен бе министър-председателят в Банско по повод видеата с побоища и издевателства по време на антиправителствените протести на 10 юли 2020 г.

Те бяха показани на заседанието на временната комисия за полицейското насилие в парламента.

Янев уточни, че не е видял видеоматериала, но е добил представа за него от публикации в медиите.

„Разбира се това, без да съм видял кадрите, от заглавията разбирам, че става въпрос за полицейско насилие, което не бива да се поощрява по никакъв начин.

В правовата държава полицейското насилие трябва да бъде ограничено до минимум, защото работата на правоохранителните органи е да осигуряват реда, а не да се саморазправят с протестиращи или други хора, които нарушават обществения ред, ако това е било причината“, коментира служебният премиер.

Сега Бойко Рашков се е заел със задачата да се персонифицират всички биячи в униформи, изпратени срещу справедливия народ бунт, а чрез тях да се стигне и до заповядалите гаврите – мутренския шофьор Младен Маринов и „момчето за всичко” в СИК Бойко Борисов, категоричен бе информаторът на Narod.bg.

Източник/ци: Първо в Narod.bg: Бойко Рашков арестува шофьора на Мето Илиенски – Младен Маринов, за окървавените протести срещу ГЕРБ? - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!