Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Половината от депутатите и 100% от лидерите им са откраднали толкова много пари, че всеки от тях може да построи сам каквато и да била болница

Днес беше светъл ден за българската демокрация. Парламентарните ни храненици го запълниха с пламенни словоблудства на тема "детска педиатрична болница". Велико!

А сега по същество. Половината от депутатите и 100% от лидерите им са откраднали толкова много пари, че всеки от тях може да построи сам каквато и да била болница. Виждам с очите си седнали на депутатски места пладнешки хайдути, които ако повозя в багажника на личния си автомобил няколко часа ще построи не болница, а десетки болници в цялата страна, без това да окаже влияние на натрупаните му с престъпления богатства. Да не говорим за кръговете около тези лица, защото те имат пари да построят цяла България, ако я сринем до основи. Такива са нашите стотици милиардери-престъпници.

На този фон цял ден обсъждат една болница за деца, която не построиха за 30 години и така убиха милиони български деца - с престъпна небрежност. Но нали са депутати - с имунитет! Те убиват без много мисъл, тях никой няма право да докосва. Нали?

Досещате ли се как се лекуват такива болни и нагли управници?

---

Като гледам каква защита получи Бойкикиева-мама, предлагам гражданска инициатива за дисидентство, в едно с другаря Доган и всички други номенклатурни и специални кадри на ДС. Няма да е лошо и цялото ни ДС да обявим за борци срещу Тодор Живков. Явно не само цялата номенклатура, но и всички държавни институции са се борили с Живков, но той не е знаел това. И така дошла демокрацията у нас. И демократите.
Добро утро, Енвер ходжа.

---

Всички се карат херото печели. Още от септември ще минаваме на втечнен газ на тройно по-висока цена, както вече е подготвено след тихото "преструктуриране" на енергийния битак. Политиката отдавна стана чиста енергия, така, че който лобира за добрите той ще управлява територията. При това без да е ходил на избори и следователно без да е упълномощяван от гражданите. Само отвън. Искаме свобода, получаваме несвобода - както винаги е било.

May be an image of 1 person

Източник/ци: Николай Марков - Posts | Facebook

Николай Марков - Posts | Facebook

Николай Марков - Posts | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!