Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Азарей пред Lupa.bg: Хубавото за България идва след септември

Руслан Борисов-Азарей се занимава с астрология от 2013 година. Ученик е на Люмиер, който е представител на Френската астрологична школа. Пред Lupa.bg той обяснява какво ни носи Новолунието в Лъв, в кои области трябва да сме по-активни и как да се развиваме духовно.

- Азарей, преди два дни настъпи Новолуние в Лъв. Какво ни носи то и колко дълго влияе?

- Влиянието на Новолунието е цял месец. До Пълнолуние нещата, които сме започнали сега, те възрастват. След това от Пълнолуние натам, нещата се изчистват. В момента сме в период на активност. Слънцето нагрява земята и засилва копнежа за любов. Емоционалността ще бъде на по-високо ниво. Зодиакалният знак Лъв отговаря за любовта, която ние отдаваме. Бъдете инициативни и смели! Възможно е да се засили желанието за грижа и покровителство. Любовните фантазии могат да бъдат източник на емоционална възбуда. Бъдете изпълнени с любов към развлечения и търсене на радостта от живота. Майчинският инстинкт на жената ще засили опазването на живота и защити бъднините ни. Погрижете се за децата край вас. 

- Кои зодии трябва да внимават идните седмици?

- Телец, Водолей и Скорпион могат да изпитват трудности с темите свързани с любов, деца, изкуство, развлечения. Когато имаме квадратури и опозиции, както в случая с тези зодии, ни се налага да водим повече битки. Но нека гледаме от позитивната страна- когато имаме трудности ние се активизираме, а когато ни е леко се отпускаме. По тази линия на зодиите Стрелец и Овен ще им върви в този период, но не бива да се отпускат.

- Новолунието съвпадна с представяне и одобряване на нов кабинет. Какво означава това?

- Новолунието говори за ново начало. Но в самата прогноза за България, която бях коментирал още края на миналата година, се дава една нестабилност за страната ни тази година. Но хубавото за България идва след септември. Страната ни преодолява всичко, което се случва по-леко. Има едни предсказания за страната ни и те започват да се сбъдват. Трудният период за нас и като цяло за света беше подсказан още преди две години в навлизането на Уран в Телец. То бележи едно разтърсване на икономическия свят и това се случва.

- До кога ще трае този труден период?

- Уран ще остане още 5 години в Телец. Това ще бъде период на изпитание. Светът е стигнал до точка, в която трябва да преосмисли своите ценности. Ние българите като народ винаги сме били носител на един импулс. Ние сме длъжни да следваме своите духовни предци, които винаги са били генератор на идеи за целия свят. Визирам още преди много години, когато Орфей се е появил по нашите земи. След това идват първите християни в лицето на апостол Павел. Всички апостоли минават от тук. Идва ред на Констатин Велики, след това цар Борис, следват богомилите, които носят импулс и възстановяване на Христовата идея, след това дойде Учителя. Последните сто години имаме толкова пророци по нашите земи и трябва да се замислим какво ни казват.

- Коронавирусът отново настъпва, има ли от какво да се притесняваме?

- Ако хората се страхуват- ще боледуват. Ако взимат превантивни мерки под формата на начин на мислене, дихателни упражнения и други неща, тогава ще минем леко. Каквото и да има на света, то има право на своето съществуване. Важното е ние как гледаме на него. Методите за предпазване са свързани с общуване с природата, излагане на слънце, в никакъв случай да не се седи само вкъщи, да не се страхуват хората. Трябва да дишаме. Моментът на раждане на човека е когато духът влиза чрез дъха в белите дробове и бебето изплаква. Нима можем можем да сложим преграда на диханието си? Когато направим такова нещо, започват пожари. Виждаме какво се случва в света. Тези пожари се предизвикват от мисълта на хората. Природата обаче се възстановява и това ни служи за пример.

Източник/ци: Азарей пред Lupa.bg: Хубавото за България идва след септември - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!