Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЗАВЕРАТА ЛЪСНА: Бойко, Слави и Доган играят заедно срещу Румен Радев, издигат свой президент?

Заверата между Бойко Борисов, Станислав Трифонов и Ахмед Доган ще лъсне много скоро – тримата от задкулисието ще излязат на светло с обща кандидатура за президент.

Това твърди пред Narod.bg източник от средите на ГЕРБ, запознат с плановете на Мутрата.

По думите му в хунтата упорито върви мълва, че Баце се е договорил със Слави и Доган да излъчат свой кандидат срещу безапелационния печеливш към момента – Румен Радев.

Целта е отслабване силата на президента, който от дълго време е най-харесваният политик в България.

Въпреки клюката, че Румен Радев подкрепя Слави и „Има такъв народ“, оказа се, че шоуменът от Учиндол крои свои планове за бъдещето си в политиката, които след бруталните кадрови грешки от последния месец изглежда все по-несигурно.

За Ахмед Доган и Бойко Борисов е ясно, че ще правят мръсотии на държавния глава до последно, защото именно при последния му служебен кабинет започна масовото изчегъртване на некадърните калинки на ГЕРБ и ДПС по всички етажи на държавното управление.

Засега конкретни имена на новосформираната коалиция за президентската битка не се споменават, но предположенията са, че тримата конспиратори може да заложат на изтъркания вече шеф на ВМА и тартор на закрития НОЩ Венцислав Мутафчийски.

Източник/ци: ЗАВЕРАТА ЛЪСНА: Бойко, Слави и Доган играят заедно срещу Румен Радев, издигат свой президент? - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!