Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Извънредно! Демократична България и Мутри вън няма да подкрепят кабинета на ИТН. Нови избори идват. 80% не искат Пламен Николов за министър председател.

Извънредно! Демократична България и Мутри вън няма да подкрепят кабинета на ИТН. Нови избори идват. Това изтече като информация. Проблема е, че ИТН отказват да има споразумение подписано. Идват нови избори!

Дончева за Слави: Не търпя подигравката с България

Дончева за Слави: Не търпя подигравката с България. Колкото и да е велик, колкот влиятелен. Има принципи в политиката. Ние не бързаме какво да каваме. Има срок до петък. Тогава ще говорим!

Рашков: ИТН няма да арестува Борисов и Пеевски! Друг кабинет ще го направи

Рашков: ИТН няма да арестува Борисов и Пеевски! Друг кабинет ще го направи. Ще бъде унищожена работата ми по доказване на престъпленията на Борисов и Пеевски. ИТН няма намерения да продължи разследванията срещу мутрите. Народа ще намерим друг начин да се проивопоставим!

Алфа Рисърч! 80 процента не искат Пламен Николов за министър председател. Искат служебното правителство да остане

Алфа Рисърч! 80 процента не искат Пламен Николов за министър председател. Искат служебното правителство да остане и да се преобразува в редовно.
От 1000 души не искат Пламен Николов.!

Източник/ци: Извънредно! Демократична България и Мутри вън няма да подкрепят кабинета на ИТН. Нови избори идват - ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА

Дончева за Слави: Не търпя подигравката с България - ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА

Рашков: ИТН няма да арестува Борисов и Пеевски! Друг кабинет ще го направи - ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА

Алфа Рисърч! 80 процента не искат Пламен Николов за министър председател. Искат служебното правителство да остане - ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!