Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Журналистката Татяна Кристи: На оядените европейци не им пука за нас, а Борисов е нечовек!

Татяна Кристи попиля Бойко Борисов и голяма част от нашите европейски „братя“!

Журналистката Татяна Кристи, която стана популярна в интернет със своите интересни видеа, отново разбуни духовете в страната. Тя направи на пух и прах бившия премиер Бойко Борисов, но същевременно хвърли тежки обвинения и към ЕС.

Тя е на мнение, че протестите от 2020 г. не са успели по три причини, писа Fakti.bg. На първо място е тоталитаризмът, който властва у нас, въпреки че се водим демократична държава. Според нея дълги години у нас е имало диктатура на Бойко Борисов. Освен това тя го определя като мафиот и мутра, а такива хора много трудно падат от власт по мирен начин.

„ГЕРБ няма човешко лице. Това е партия, която не може да съществува по нормален начин. Един от сценариите е да направят Борисов почетен председател на ГЕРБ, както ДПС направи Ахмед Доган, но не мисля, че ще имат полза от това.“, смята Кристи.

Татяна Кристи недоволна от ЕС и попиля Борисов

Втората причина за провала на протестите според нея е свързана с различните цели на хората там. Журналистката смята, че някои хора са преследвали лични облаги, визирайки може би Отровното трио, чиито членове после станаха депутати.

Третата причина обаче е най-неприятната и същевременно отблъскваща. Тя е, че е нямало никаква подкрепа от ЕС. Именно тогава Европа е трябвало да подкрепи България в битката с корупцията, а тя си е затворила очите умишлено и продължава да го прави.

„Оядените и самодоволни брюкселци показаха, че не им пука за идеята на ЕС и накъде върви той. Стигна се дотам, че се заговори, че ЕС е лош за България и трябва да излезем от него. За съжаление, с действията си ЕС доказа, че може да бъде лош за нации като нашата.“, счита Татяна Кристи.

Тя е потресена и от Слави Трифонов, когото също не одобрява. Още преди да спечели изборите, журналистката го определи като менте, пише Spisanieexpress.com.

Източник/ци: Журналистката Татяна Кристи: На оядените европейци не им пука за нас, а Борисов е нечовек!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!