Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Извънредно! Американския сенат разследва Борисов и Пеевски за пране на пари. Борисов: Искаме да сме на няколко ръце от тези отровни партии на омразата

Извънредно! Американския сенат разследва Борисов и Пеевски за пране на пари. Това предадоха медии. Има сигнали за огромно количество пране на пари от България към западна Европа. Сиганалите за корупция са огромни.
Споделете за да знае народа! /zabranenataistina.eu

Ние сами искаме да сме опозиция, това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг на партията. Той заяви, че ГЕРБ – СДС трябва да се държат на „няколко ръце разстояние от тези отровни партии на омразата“. От друга страна обаче Борисов критикува ИТН, че след като са спечелили изборите, не са потърсили контакт с неговата коалиция. „Не може да имаш 0,5% повече и да не се съобразиш с волята на народа“, коментира той. „Няма нищо по-лошо, отколкото непоискано добро да направиш“, заяви Борисов.

За актуализацията на бюджета не може един мошеник, според сътрудниците му, да внася актуализация на бюджета, в която никой не носи отговорност. Аз искам не със 50 или 100, а със 300 лв. да вдигнем пенсиите, не три пъти преподавателските заплати, а 5 пъти да ги вдигнем. Това отговорно поведение ли е на тези политически сили? Те седнали ли са да видят, че приходите са от взети пари от АМ „Хемус“ и това, че данъците се платиха на 30 юни, а не на 30 март, тези въпроси зададоха ли се на тези министри? Затова казвам на тези, които искат да ги подкрепят, ние по време на нашето управление сами сме си правили бюджета, така че да има и за първа линия, и за полицаи, и за медици, и за пенсионери... (и за чекмеджета?). Това каза на пресконференция в централата на партията лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Американския сенат разследва Борисов и Пеевски за пране на пари.

Източник/ци: Petel.bg - новини - Борисов: Искаме да сме на няколко ръце от тези отровни партии на омразата

Борисов: Не може един мошеник да внася актуализацията на бюджета - ᐉ Новини от Fakti.bg - България | ФАКТИ.БГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!