Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Осман Октай: Дясната ръка на Пеевски е ходил в 7/8 без да участва в интервюта

"Убеден съм, че някой е предложил на Слави изгодни условия за финансиране на телевизията", каза още той

Христо Борисов

"Вървим към предсрочни избори през есента, но не "две в едно" с президентските".

Това каза Осман Октай в предаването "Денят с Веселим Дремджиев" по TV+ и TV1.

"Слави Трифонов направи обявяването на проектоправителството на Николай Василев по толкова груб начин ми показа, че той не е готов да управлява и ще търси начин някой друг да е виновен за предсрочните избори.", смята още той.

Никога не съм казвал, че Слави Трифонов е купен. Но в бизнес отношенията, особено при сложни времена, настъпват моменти, в които човек действа различно дори от своите желания. Днес виждаме при него пълно съвпадение с позициите и поведението на "модела Пеевски" в нападението на служебните министри и ДБ. Виждаме много жестоката съпротива на мафията, която е проникнала навсякъде в държавата", коментира той.

"Въпросът е защо Трифонов прие среща с хората на Пеевски. Има два отговора: или му е наредено от хората, които стоят зад Пеевски, че с тази среща трябва да легитимира моделът "КОЙ". Другият отговор е - нарочно да раздразни дотолкова ДБ, че след нейните действия да я посочи като виновник за нови избори", обясни Октай.

"Вече съм убеден, че след като не се е разбрал с Васил Божков, някой му е предложил изгодни условия за финансиране на телевизията. И изведнъж зад тези пари излизат образи. Имам информация, че през последните месеци Камен Костадинов, който е дясната ръка на Пеевски, е ходил в 7/8 без да участва в интервюта", каза още той.

"Още след изборите на 4 април, когато беше ясно, че ще има повторен вот и сигурна победа на Слави, някой е отишъл при него и е казал - "ще забравим парите, но предложи ето този кабинет". Убеден съм, че днес той вече иска да се оттегли от политическия си ангажимент и проектите си и да предложи младежи да ръководят партията", смята Осман Октай.

"Политическите партии са в пълна зависимост от милиардите на мафията. Слави не знае ли че зад николайвасилевци и миленвелчевци прозира банката на Москва? Когато попаднеш в ситуацията на "курт капан" или трябва да бягаш, както прави Слави, или да ги обслужваш", коментира още той.

Целия разговор може да видите във видеото:

Източник/ци: Осман Октай: Дясната ръка на Пеевски е ходил в 7/8 без да участва в интервюта - ᐉ Новини от Fakti.bg - България | ФАКТИ.БГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!