Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Едно е да си невъзпитан, арогантен, неумел и неук в политиката. Съвсем друго е да лъжеш ачик ачик като … сценарист

21 Юли 2021
На страницата си във ФБ Пламен Николов се обръща към симпатизаните на ИТН от своя избирателен район – Шумен:

„Сърдечно благодаря на всеки един от Вас, който даде гласа си за ПП „Има такъв народ“ на последните парламентарни избори!

От мое име, от името на кандидатите за народни представители в нашата шуменска листа и от името на целия предизборен щаб в област Шумен Ви уверявам, че всички ние ще дадем най-доброто от себе си, за да защитаваме Вашите интереси и правото Ви на достоен живот!

Осъзнавам огромната отговорност, която ми възложихте като Ваш представител в българския парламент и я приемам не като бреме, а като изключителна сила.“

И сега – моите 2 въпроса:
Дали преди една седмица Пламен Николов, който по твърденията на Слави Трифонов вече е бил определен за кандидат премиер, лъже и подвежда съвсем съзнателно своите избиратели, че ще работи като техен представител в парламента?

Дали преди една седмица Пламен Николов чистосърдечно е вярвал, че ще работи депутат и хал хабер си е нямал, че ще става премиер, а Слави Трифонов твърде неуспешно се опитва да лъже, (след като е играл баскетбол)?

Едно е да си невъзпитан, арогантен, неумел и неук в политиката. Съвсем друго е да лъжеш ачик ачик като … сценарист.

Роси Михова

Източник/ци: Едно е да си невъзпитан, арогантен, неумел и неук в политиката. Съвсем друго е да лъжеш ачик ачик като … сценарист – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!