Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тази страна е пълен Мики Маус. Тук нормални хора останаха ли въобще?

Явор Дачков:

Някой сериозно ли мисли, че човек с успял международен бизнес или добър мениджър, със солидно образование, себеуважение и елементарна култура ще се яви на кастинг в самодеен стил при Слави Трифонов? Тук нормални хора останаха ли въобще?

Каква “Панорама”, какви министър-председатели, каква ревизия на преспанския договор. Кошмар някакъв.

Впрочем така зяпнах и когато Радев тури за шеф на НАП симпатията на Асен Василев – културист на работа в Дубай, който откраднал от хазната 1.5 млн. лв. И това си се прие за съвсем нормално, че и с морален патос.

Тази страна е пълен мики маус, както казваше един приятел. Хората са оглупели, нямат и акъл – да перифразирам и Ани Илков.

Двамата на снимките са номинирания за премиер (наистина му забравих името и не ми се проверява) от Слави Трифонов и Румен Спецов – шеф на Държавната агенция по приходите, избор на Асен Василев и Румен Радев.

Верно има такъв народ.

Веселина Томова:

„Пламен Николов“ е „изключително амбициозен човек“, вика някаква от градчето, дето е израсъл.

Огромно подозрение винаги съм имала към амбициозни хора, а към „изключително амбициозни“, още повече.

„Амбициозният“ е теснокож, по правило, и много наведен – пак по правило, угодничав – по правило, защото когато си „изключително амбициозен“ в името на кариеристичните си амбиции си готов на всичко, само за да стъпиш на някакъв „връх“, който си си определил като „висша ценност“. Винаги користна обаче.

Готов си да се подчиняваш безропотно в името на „изключителната амбициозност“, с която драпаш с всички начини и средства да „се издигнеш в кариерата“.

Източник/ци: АФЕРА.БГ | ТАЗИ СТРАНА Е ПЪЛЕН МИКИ МАУС. ТУК НОРМАЛНИ ХОРА ОСТАНАХА ЛИ ВЪОБЩЕ?

АФЕРА.БГ | ГРУВИТАТА, ПИЧОВЕ, ГРУВИТАТА, НЕ КВАДРАТНИТЕ!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!