Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Десислава Атанасова: Аз идвам и водя ада със себе си

"По сценарии най-резонен отговор на обявяването на министерски съвет и министър - председател, преди окончателен резултат от избори е необявяването на такъв, след като е ясно, че след два часа се връчва проучвателен мандат на "рептил", играещ баскетбол", това написа Десислава Атанасова от ГЕРБ в личния си фейсбук профил.

Думите ѝ са по повод новината, че в петък от 17 часа президентът ще връчи мандат за съставяне на правителство на партия "Има такъв народ" (ИТН).

"Нали беше време за друго?

Какъв е този хейт срещу изчегъртващият?

"No mercy! I am coming and hell is coming with me!

Без милост! Аз идвам и водя ада със себе си!", написа още Атанасова.

ГЕРБ: Посочването на кандидат за министър-председател на България в последния момент е несериозен политически акт

От ГЕРБ направиха първи коментар, след като "Има такъв народ" издигна Пламен Николов за министър-председател. Партия ГЕРБ определи като несериозен политическия акт кандидатурата на "Има такъв народ" за министър-председател на България.

В официална позиция от ГЕРБ са категорични, че подобни действия са белег за категоричната неспособност на ИТН да носи отговорност.

"Посочването на кандидат за министър-председател на България в последния момент е несериозен политически акт. Подобни действия са белег за категоричната неспособност на ИТН да носи отговорност", посочват от ГЕРБ в своя позиция.

ОТ "Има такъв народ" издигнаха доктора по философия на правото Пламен Николов за министър-председател. Неговата кандидатура стана ясна едва когато представителите на партията на Слави заедно с Николов се появиха на "Дондуков" 2, където получиха мандат за съставяне на правителство от Румен Радев, пише Novini.bg.

Източник/ци: Десислава Атанасова: Аз идвам и водя ада със себе си - ᐉ Новини от Fakti.bg - България | ФАКТИ.БГ

Petel.bg - новини - ГЕРБ: Посочването на кандидат за министър-председател на България в последния момент е несериозен политически акт

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!