Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Послание на Българско семейство до Пламен Николов: Ако нямате смелостта да арестувате Борисов и Пеевски не се захващайте

Здравейте. Ние сме българско семейство от Пловдив. Пишем това до Пламен Николов!

Послание на Българско семейство до Пламен Николов: Ако нямате смелостта да арестувате Борисов и Пеевски не се захващайте да ставате министър председател. Народа иска възмездие и иска човек, който да махне модела на мутрите.

Ако нямате тази смелост и искате да бъдете поредния министър – председател не се захващайте.

Народа иска да махне Гешев.

Иска арест на Борисов и Пеевски. Този процес не е за всеки

Протест пред сградата на президентството посрещна представителите на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“.

Скандирания „Предатели!“, „Боклуци!“, „Престъпници!“ засипаха ръководството на „Има такъв народ" на излизане от президентството, след като Пламен Николов получи проучвателния мандат за съставяне на правителство. 

Според някои от участниците в миналогодишните антиправителствени протести, водени от Йоло Денев и духовника Дионисий, в момента сме свидетели на подмяна вместо промяна на модела. 

От „Има такъв народ“ не отговориха на въпросите на протестиращите. През недоволстващите те пребинаха с помощта на полицията.

Източник/ци: Послание на Българско семейство до Пламен Николов: Ако нямате смелостта да арестувате Борисов и Пеевски не се захващайте - ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА

Протест пред президентството: Скандирания „Предатели“ засипаха ИТН след мандата

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!