Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Всички наши „политици“ взети заедно, имат подкрепа едва на 30% от гражданите! Ако ги слушате и гледате, обаче...

Всички наши "политици" взети заедно, имат подкрепа едва на 30% от гражданите, при това с добавената опция "българите в чужбина". Ако изключим тези българи в чужбина, подкрепата от живеещите в България ще бъде около 15-20 %. Ако ги слушате и гледате, обаче, тези наши "политици", те се държат като напълно легитимни избраници и въобще нямат морални задръжки, че всъщност са презрени от гражданите лица. Не без причина!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Каквато и комбинация от партии да се получи за съставяне на кабинет и дори всички партии да влязат в него, те ще представляват 15 процента от българите и още толкова от чужбина. На практика, напълно нелигитимни управници! Да не говорим, че ако разделите процентите подкрепа на броя на партиите участващи в разни червени, демократични и прочее коалиции-чудовища, ще видите, че подкрепата за всяка партия е под 5%. А тези в БСП, например, са по 0,5% за всяка партия. В коалицията "Демократична България" трябва да разделите 12% на три и ще видите какво всъщност представляват умните и красиви.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Това е България днес, докарана до унизително положение от същите тези стари, досадни и некадърни муцуни, които тровят с присъствието си политическия и публичен живот на страната - погубват милиони човешки съдби. Тяхната наглост и арогантност нямат фактически измерения и вместо очи, те отдавна носят лупи. И много, много смърт. България не е Кунева, Капон, Дончева, Нинова и прочее. България не е и Рашко Пръдлето, Боко Тиквата, Атанас "Рашков" и Христо Прокурорски-Борисович. Не е и някой си правостоящ хидро-философ Ахмед с неговите четиридесет разбойника от боянската пещера.

България е всичко онова, което тези не са.

Николай Марков - Posts | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!