Следвайте "Буднаера" в Телеграм

70% от тежките случаи на коронавирус в Израел са открити при ваксинирани

/Поглед.инфо/ Масовата ваксинация срещу коронавирус, която се извършва в Израел, се смята от мнозина за пример. По този повод обаче започнаха да се появяват съмнения. Австрийското издание на “Вохенблик” публикува данни, предоставени от израелския лекар Рафаел Циони. По-специално лекарят съобщи данните от израелското министерство на здравеопазването за хоспитализирани хора за седмицата от 4 до 11 юли и за предходната седмица.

И за двата периода броят на напълно ваксинираните сред заразените пациенти е 85%. Оказва се, че ваксинацията не предпазва от болести. Това заключение е направено от Циони, който отбелязва, че ефективността на ваксинацията е близо до нула. Лекарят подчертава, че от различни трибуни казват, че ваксинацията предпазва преди всичко от сериозни случаи на заболяване и смърт. Статистиката обаче опровергава това твърдение. Израелски лекар анализира 201 хоспитализации, от които 129 (или 64%) са напълно ваксинирани. 62 неваксинирани хоспитализирани (30%). Сред 89 тежки случая на заболяването 62 (70%) са напълно ваксинирани и само 25 (28%) са неваксинирани.

Израелските лекари казват, че мДНК ваксината на “Файзер” не работи така, както се очаква в случая на щама “делта” на коронавируса. Това се признава и от израелското министерство на здравеопазването. Анализаторите наричат невниманието на пациентите, които са ваксинирали и са престанали да спазват санитарните правила, една от причините за случаите сред ваксинираните.

Превод: В. Сергеев

Източник/ци: 70% от тежките случаи на коронавирус в Израел са открити при ваксинирани - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!