Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пореден ден на един уплашен човек, на който са отнели възможността да се крие по ловните стопанства, та тръгна по къщите на депутатите си

Поредното one Man show в неделя вечер от бившият премиер-таралеж.
Изтипосани кметове на Герб, които обясняват, че са им връчени предупредителни протоколи срещу купуване на гласове.Разказват и че хората от махалата се уплашили.

Борисов обвинява Христо Иванов за проведените избори и „репресията“ срещу хора на Герб.
Имам новина на Борисов. Христо Иванов не е организирал избори.

Обвиненията, че поскъпнали тока, газта и парното от човек, който е управлявал до месец май звучат още по- нелепо.

Подчертаването, че Герб са спечелили изборите в България, но заради вота от чужбина ИТН ги бие говорят само колко още има да се работи по освобождаване на българите в страната от зависимостта и страховете им.

Това, че Борисов щял да се бори за демокрация звучи като виц, но той го каза, иначе е чудесно, че обяснява за ДС, която не му пречеше 12 години!

Къде беше Бойко да направи лустрация?!
В „Паламара“, в джипката, в Севда ТВ е лесно.

Чакам да видя делата, които Герб ще заведат за „тормоза“ над техните кметове, които по малките населени места знаем как се избират.

Ниската избирателна активност може да се обясни просто . Махалите не гласуваха, понеже не можеше да се купуват гласове.

За това, че Борисов плаши хората, че четвъртата вълна на корона вируса ще напълни болниците, смятам, че си има органи, които трябва да вземат мерки.

Пореден ден на един уплашен човек, на който са отнели възможността да се крие по ловните стопанства, та тръгна по къщите на депутатите си.

Стела Николова

Източник/ци: Пореден ден на един уплашен човек, на който са отнели възможността да се крие по ловните стопанства, та тръгна по къщите на депутатите си – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!