Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Това е най-голямата финансова криза в човешката история и хората не разбират какво се случва

/Поглед.инфо/ Легендарният анализатор на финансовия и геополитически цикъл Мартин Армстронг вярва, че сме стигнали до края на историята за финансовата система и затова глобалистите са в процес на епично завладяване на властта. Армстронг обяснява:

„Системата е към края си. Те знаят, че вече не могат да заемат безсрочно. И така, какво е това Голямо нулиране? По същество става въпрос за преструктуриране на световната парична система. Те ще спрат да заемат в полза на просто отпечатване на пари. Има и възможност за въвеждане на цифрова валута. След като преминат към цифрова валута, те ще въведат отрицателни лихвени проценти и просто ще теглят пари от сметката си по желание Хората не разбират какво всъщност е това... Вярвам, че Биткойн беше стартиран от правителството, за да издигне този пробен балон на цифровите финанси. Ако ви дам банкнота от 100 долара, те няма да знаят откъде съм взел банкнотата от 100 долара. Ако обаче ви дам тази сума в биткойни, те не само ще знаят, че съм ви я дал, но и ще знаят откъде съм взел - всичко може да бъде проследено напълно до самия край. Това е розовата мечта на данъчните власти. Трябва да разберете, че всъщност те създават тоталитарен режим. "

Армстронг продължава:

„Лозунгът „Изградете отново по-добре“ беше приет на Световния икономически форум още през януари 2019 г. Всичко това е инсценирано и умишлено планирано. Защо световните лидери се присъединиха към него? Защото те знаят, че системата, която имаме сега, се руши. ... Доларът се държи и просто погледнете извън тази страна. В Европа пазарът на облигации е унищожен. Той изчезна напълно. Какви институции ще купуват облигации от Европа с отрицателен лихвен процент? Пенсионните фондове се нуждаят от около 8%, за да получат равновесие. Унищожиха всички пенсионни фондове там. Това е пълно бедствие. Това е най-голямата финансова криза в човешката история и хората не разбират какво се случва. Погледнете Европа. Това е канарче в въглищна мина за следващото голямо бедствие. "

Това означава, че първо ще рухне Европа, а след това и САЩ.

Армстронг също прогнозира, че в не толкова далечното бъдеще няма да гласувате или просто, ако гласувате за грешната партия, гласът ви няма да се брои. Армстронг заявява:

„Те отново ще фалшифицират избори. Когато Доналд Тръмп спечели през 2016 г., те се изплашиха, защото всички глобалистки елити мислеха, че ще загубят властта си. Ако погледнете осемте точки на Световния икономически форум, един от тях е, че до 2030 г. демокрацията трябва да приключи. “

Армстронг донякъде обнадеждава, като заявява: “Глобалистките елити няма да спечелят, но в процеса ще унищожат страната“.

Армстронг анализира възможността за отстраняване на сенаторите от Конгреса поради измама с изборите и анализира възможността Доналд Тръмп да бъде възстановен в Белия дом. Армстронг говори за двойката Байдън-Харис, заела днес Белия дом:

"Те имат идеалните “тъпи и по-тъпи” в офиса и това винаги е било мечта на бюрократите"

Армстронг прогнозира разпадането на САЩ и говори повече за „паническия цикъл“ на изборите през 2022 г. Армстронг посочва, че не само САЩ са в панически цикъл, но също така наблюдават и глобален панически цикъл.

Армстронг има много анализи и данни за КОВИД-19 и ваксините, които също планира да сподели.

Армстронг също говори за златото, среброто и защо всеки физически актив е добър залог за притежание в предстоящото така наречено финансово нулиране. Като цяло Армстронг вижда „хаос“, идващ през 2022 г. и след това.

Мартин Армстронг е основател и бивш директор на “Принстън Економикс”. През 80-те години компанията става международен лидер в консултациите и работи с мултинационални компании в Париж, Лондон, Токио, Хонконг и Сидни, а през 1983 г. “Уолстрийт Джърнъл” определя Армстронг за най-добре платения консултант в света.

Превод: В. Сергеев

Източник/ци: Мартин Армстронг: Финансовата система отиде до своя край - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!