Следвайте "Буднаера" в Телеграм

И Караянчева със зловещо предсказание: Идва зима и четвъртата вълна

Зловещо предсказание направи Цвета Караянчева.

"На последните избори в смесените региони зад набъбващия резултат на ИТН витаеше сянката на ДПС. Днес сянката изпълзя на светло и любезно помогна човекът на Бисеров да стане парламентарен шеф. След няколко дни с ДПС-съдействие ще се сформира правителство с оправданието за заедност и рестарт на държавността. Както се казва, годежът е факт, следва гражданският брак." - изрази възмущението си във Фейсбук от новите управляващи Цвета Караянчева. 

"Къде обаче са онези протестни партии със стари муцуни, които се обявяваха за флагмани в борбата със статуквото? Онези герои от Росенец, които пиха кафе и иронизираха, че искат Доган да им даде парче от баницата. Нещо им се сломи жестокостта. Или вече усещат вкуса на баницата? После ще обясняват, че не искат места, а само политики.

Само със стойки и чалъми, договорки и клетви няма да ни изкарат от задаващата се криза, няма да ни излекуват като гонят и обиждат нашите медици, няма да ни вкарат в Шенген само с ала бала и шоу програми. Идва зима, четвърта ковид вълна и хилав парламент, а какво правителство все още не знаем, но се досещаме и затова въпреки лятната жега ни побиват тръпки."

Източник/ци: Petel.bg - новини - Караянчева: Идва зима и четвъртата вълна

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!