Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Новите избори ще са през април 2022 г.! На власт остава този кабинет в нов състав: Информатор на Narod.bg

Следващите извънредни парламентарни избори ще са през април 2022 година! Новината разкри пред Narod.bg източник от президентството, изключително близък до администрацията на Румен Радев.

Засега е ясно, че държавният глава не иска тази есен избори 2 в 1 – за нов парламент и за президент. Затова решението на институционалната криза, в която попадна България след изборите на 11 юли, е властта да продължи да се държи от това правителство, което вече няма да се нарича служебно, а есента да проведем само избори за нов върховен главнокомандващ.

При този вариант, обаче, ще има задължителни промени в състава най-малкото с оглед на обвиненията, че някои от министрите в кабинета на Стефан Янев били поставени на постовете със съдействието на ДПС.

За да се пресекат всякакви медийни аналогии за връзки с Доган, проблемните експерти ще бъдат изчегъртани и на тяхно място поставени нови лица, които да са доказано отдалечени от компрометирана партия като Движението за права и свободи.

Според идеята на Румен Радев в новото правителство четири партии – Има такъв народ, Изправи се! Мутри вън!, Демократична България и БСП, трябва да имат свои представители. Всичко казано дотук е при условие, че Слави Трифонов предложи кабинет, който не получи подкрепа от останалите т.нар. партии на протеста, направи уговорка източникът на Narod.bg.


Вдигнатият юмрук на Румен Радев кара Бойко да пълни памперса

Източник/ци: Информатор на Narod.bg: Новите избори ще са през април 2022 г.! На власт остава този кабинет в нов състав - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!