Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Посолството на САЩ реагира на колажа, използван от Борисов: Въпросът е повдигнат

Въпросът е повдигнат директно пред г-н Борисов. Така посолството на САЩ в София реагира пред „Свободна Европа“ на използвания от Бойко Борисов колаж, направен върху снимка на загинали по време на мисия американски космонавти.

Припомняме, че по време на пресконференция по-рано тази седмица снимка на починалите астронавти на борда на „Колумбия“ при катастрофа на 1 февруари 2003 г., бе използвана за евтин ПР (или заплаха?) на експремиера Бойко Борисов. За пореден път той доказа липса на морал и всякакви ценности, развявайки колаж с лицата ген. Атанас Атанасов, Мая Маноловa, Христо Иванов, Николай Хаджигенов, Тошко Йорданов, Ивайло Мирчев и Цветан Цветанов върху телата на отишлите си от този свят – екипът на „Колумбия“. 

„Колумбия“ се разпада при пoвтoрнoтo cи нaвлизaнe в aтмocфeрaтa. Това е нейната 28-мa миcия. Вcички членове от екипажа, които са общо ceдeм, зaгивaт. 

Шегите с космонавтиката започнаха още в понеделник, когато Слави Трифонов обяви, че сред приоритетите на бъдещото му правителство ще бъде излитането на двама българи и един македонец в космоса.

.

Източник/ци: Посолството на САЩ реагира на колажа, използван от Борисов: Въпросът е повдигнат

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!