Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Познавайки тези, които стоят зад Слави и наредения нов кабинет, да им кажа, годината не е 2001, и пунта марата с юпитата не върви. Въпрос за 1 милион: КОЙ ще е новият председател на Младежкото НДСВ 2.0?

За някои с къса памет да напомня, именно защото очаквах този ход на Слави Трифонов и познавам генезиса на тези хора, предупредих, че единственият начин за сдържането им е чрез силно представителство на ДБ.

В интерес на истината, сутрешният ход на Трифонов, е прекалено преднамерено провокативен за да няма "двойно" дъно, като че ли иска да провокира сигурно отрицание и по-точно, да блокира реакциите поради своята арогатност. Още повече че изобщо не отговаря на депутатските места, които получи. Биографиите не управляват, управляват опит, екип, знания.

И пак ДБ не е никак безсилна, особено при координиран отговор с ИМВ, защото Слави не може да прокара кабинета си с гласовете на други партии извън тези на протеста. То това е целта на целия му проект - да опитоми протеста, без изобщо да е участвал в него, да го оглави. Да замести реалните политики на реформи, на борба с корупцията и унищожаване на модела на Доган и Борисов, с пиар акции и популистки мерки - толкова е тъпо да направиш проблем на Софийската община с местата в детските градини център на програма на правителство?!?

Но не ги подценявайте, ИТН успя, защото използва протестната енергия за да спечели изборите.

Повтарям, познавайки тези които стоят зад Слави и наредения нов кабинет, да им кажа, годината не е 2001, и пунта марата с юпитата не върви. Просто те вече имат история и много опашки от "спорни" приноси към българската икономика и развитие, включително самия Борисов който се роди като резервен заместващ вариант на НДСВ, след като стана ясно че царската партия си отива.

Новините от деня потвърждават острата нужда от независима и обективна журналистика, защото е ясно, че и БНТ, и БТВ и Нова ще тръгнат след "новите" силни без никакво забавяне. За това подкрепяйте Алтернативата и малкото други независими журналистически предавания. Те са вашия кислород и опора, защото задкулисието е много силно.

Илиан Василев, Facebook

Neli Salo: Въпрос за 1 милион: КОЙ ще е новият председател на Младежкото НДСВ 2.0 ? Преди беше един дебел младеж, неграмотен и без образование, но се издигнА до най-успешен бизнесмен на България и дори влезе в черните списъци по Закона Магнитски. На бай симо рулеткаджията дължим и него.

May be an image of 9 people and people standing

Славчо чалгарят е проект на библиотекарите и на ДС от нафталина от времето на Студената война. В листите му са предимно милиционери и кадри на І-во главно на ДС. На славчо чалгарят хоризонтите му са къси, а комплексите затова огромни. Подбрали са му удобните хора, които пак ще ни оправят за има-няма 800 дни. Бай симо рулеткаджията и славчо чалгарят са винаг иготови да изпълнят всяко тщение на ДС. Няма случайности ! На Великден митова в менте костюмчето си на Шанел, бе посрещната и придружена лично от библиотекаря.

May be an image of 4 people, people standing, suit and indoor

Славчо, славчо, що си не пя чалгата и не си стоя мирно...Иначе ДС не били върнАли бай симо в България за имоти, а славчо чалгарят нямало да прави правителство с Д(п)С...и народецът пак повервА. Славчо чалгарят от ИТН нямало да прави правителство с Д(п)С. Нье, твърдо Нье ! Д(п)С му подредиха правителството. Начело със стипендиантът на Мултигруп.

May be an image of 2 people, people standing and indoor

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!