Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"Янките" спечелиха изборите – всичко друго е в Шах и МАТ. Властта се реди в посолството на САЩ! Корпоративна схема с "Бойко", "Цветелина" и ...

И кво стана – Радев, Рашков и Нинова губят. Другото е корпоративна схема на „янките“ с „Бойко“, „Цветелина“ и „Слави“

И кво стана – президентът Румен Радев щеше да мачка бившия премиер Бойко Борисов. И? Направо намачка диктатора, тирана, водача на хунтата.

Румен Радев, Бойко Рашков и Корнелия Нинова са големите губещи от тези избори, които не решават нищо. Властта се реди в посолството на САЩ.

Неслучайно посланик Херо Мустафа е във Варна в деня на вота – Черно море е приоритет на „янките“ и България е плацдарм за ВС на САЩ.

Другото са местни страсти – Слави Трифонов ли ще откаже на американците нещо или Бойко Борисов?!

Радев, Рашков и Нинова загубиха и тези избори – защото са двойни играчи, защото искат да са „партия“ с американците и да кешят „бонуси“, но ги е шубе от руснаците.

Бойко Борисов – уж слуга на рашките, но накрая реши все пак да е поста с американците. Нямаше как да не избере.

Цветелина Бориславова няма да е номинален премиер, но нейното и на „янките“ прокси Кирил Петков няма как да й откаже нищо.

Дунанмата на служебния кабинет с фейк-МВР акциите за купуване на гласове се провали с гръм и трясък. Сега Богомил Бонев може да се развихри срещу Бойко Рашков.

Това е добрият вариант – защото ако му скочат Борисов, Маджо, Пеевски и Цветелина Бориславова, ще е друго.

Провалът на Радев, Рашков и Нинова е грандиозен. Радев поне има „алиби“ – „Триморие“ и „стретегическият дневен ред на САЩ“, за Рашков ще останат 12 тоалетни, а за Нинова опция за оставка след поредната катастрофална загуба, ако не иска на следващите избори БСП да е четвърта политическа сила.

Бойко Борисов дори не включи на макс корпоративната машина на ГЕРБ и пак ги би. И какво сега – Кирил Петков премиер на фамилията „Бойко&Цветелина“ или нови избори?!

Румен Радев да решава със своите „протестърски партии“, които тотално се провалиха. Всъщност, не, „янките“ ще му наредят схемата – а уж беше агент на Путин.

Когато писахме, след като го избраха скофтия през БСП, че „янките“ са го „вербували“ и са го питали – „Какво искаш, пари или кариера“, той е избрал кариерата, „Позитано“20 обяви това за конспиративна версия, а десните посочиха Румен Радев като „русофил“. И?

Радев отново загуби от Борисов – другият агент на американците. Сега за каква промяна ще държи речи, след като ГЕРБ е отново първа политичиска сила – въпреки машини, Рашков, кюлчета и прочие.

Бойко Борисов няма да премиер. И? Корпоративният му кръг – от Маджо до Цветелина Бориславова отново ще е на власт и ще изпълнява поръчките на американците срещу Русия на Путин.

Всъщност Путин не само не поиска „руско ресто“ от Бойко Борисов, не само няма как да изпрати „вежливые люди“ в страна от НАТО, защото може да е блъфьор, но си знае ресурса, но и спечели поредните избори за „Бойко“ – Херо Мустафа е във Варна в деня на вота заради Крим, непотопяемият самолетоносач на Русия в Черно море.

Борисов приключи с „платноходките“ в Черно море – сега Румен Радев и останалите загубили за пореден път от „Бойко“ ще козируват на американците.

www.bgsniper.com

Източник/ци: И кво стана - Радев, Рашков и Нинова губят. Другото е корпоративна схема на "янките" с "Бойко", "Цветелина" и "Слави"

АФЕРА.БГ | РАДЕВ, РАШКОВ И НИНОВА СА ГОЛЕМИТЕ ГУБЕЩИ, КОИТО НЕ РЕШАВАТ НИЩО. ВЛАСТТА СЕ РЕДИ В ПОСОЛСТВОТО НА САЩ. И СЕГА КАКВО – КИРИЛ ПЕТКОВ ПРЕМИЕР НА ФАМИЛИЯТА „БОЙКО&ЦВЕТЕЛИНА“ ИЛИ НОВИ ИЗБОРИ?! СЛАВИ ЛИ ЩЕ ОТКАЖЕ НЕЩО НА АМЕРИКАНЦИТЕ?!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!