Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов гласува, беснее срещу всички: Хаосът е тотален, целта им е Рашков да кърка пред президентството (ВИДЕО)

"Гласувах за единствената демократична партия".

May be an image of 5 people, people standing and outdoors
Колажи и карикатури - Posts | Facebook

Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, който упражни правото си на вот. Той демонстративно гласува без предпазна маска въпреки разпорежданията. Не го обезпокои и никой от секционната комисия. За пореден път Борисов изсипа сериозни обвинения по адрес на служебното правителство, в този случай – недоволен от изборната организация.

May be a cartoon of 1 person
Колажи и карикатури - Posts | Facebook

"Хаосът, който създадоха, е видим. С часове опашки, ЦИК спи. Хиляди жалби. Спрени машини, няма принтери, тотален хаос. ЦИК спаха до 9.00 часа, мързеливците", възмути се лидерът на ГЕРБ.

"Целта им е Рашков да кърка пред президентството и да провалят изборите", смята той, визирайки управлението на служебния кабинет.

Борисов гласува, беснее срещу всички: Хаосът е тотален, целта им е Рашков да кърка пред президентството (ВИДЕО)
“При тази жега, по опашки, километрични, спрял ток, спряла машина, хората стоят с часове, за провинцията да не говорим.“

"За к'во им е да касират изборите, те и сега имат цялата власт. Няма да касираме изборите, за да видите докрай мутренските им номера. Благодарен съм на Господ, че ни оставиха живи. Как не ни затвориха тези деветосептемврийци, същите хора са давали други на прасетата", отново сравни настоящата власт с комунистическия режим Борисов.

"Ще се наслаждавате на резултатите. Нека народът си каже вота. Ще се видим пак, надявам се", пророни още той, след като пусна своя глас.

Източник/ци: Борисов гласува, беснее срещу всички: Хаосът е тотален, целта им е Рашков да кърка пред президентството (ВИДЕО) - ᐉ Новини от Fakti.bg - България | ФАКТИ.БГ

Petel.bg - новини - Борисов: Благодарен съм на Господа, че ни оставиха живи

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!