Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Приемете гласуването, като една от решителните битки за отстраняване на мафията от властта

ЩЕ БЪДЕ тежко. В неделя приемете гласуването, като една от решителните битки за отстраняване на мафията от властта. Уникална битка, защото дава възможност на всеки да се включи и то без да поема някакви рискове! Всеки да даде своят принос в тази борба за свобода и справедливост.

И още от понеделник трябва да се върнем на гражданския фронт. Следващата голяма битка ще е да не позволим да бъдем излъгани отново, да не позволим вместо промяна към по-добро да се случи поредната подмяна. България вече има своите бойци и будни граждани, своето активно гражданско общество.

БОЕЦ ще продължим да го развиваме и да бъдем репер на упревляващите. Слушайте ги сега какво говорят и гледайте след това какво правят. И реагирайте, ако се изметнат! Реагирайте веднага и принципно!

Ако днес ви казват, че Ларгото е ‘пладнешки грабеж“, а като седнат на депутатските, или министерските кресла подпишат документ, че в Ларгото всичко е законно, реагирайте! Това е признак за подмяната. Подкрепяйте усилията на честните и смелите и разобличавайте продажните и слабите.

Един от лакмусите след изборите ще е отстраняването на Гешев и съдебната реформа! И не правете компромиси. Няма „наши“ и „чужди“, всеки, който предаде доверието и интересите на гражданите трябва да бъде разобличен и отстранен от властта и това е нашата задача.

Първата стъпка са изборите. Не мога да ви кажа за кого да гласувате, но мога да ви кажа за кого да не гласувате!

НЕ гласувайте за ГЕРБ, БСП, ДПС, ПАТРеОТИ и подобни ченгеджийски образувания съставляващи мафиотско статукво ограбило народ и държава!

Станете дори и за един ден бойци на гражданския фронт и гласувайте!
Битката продължава!
#БОЕЦ

Източник/ци: В неделя приемете гласуването, като една от решителните битки за отстраняване на мафията от властта – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!