Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Болката след изборите за ББ ще бъде страшна. Дори побъркан от почти животински страх той не си представя какъв изборен резултат го чака

По-рано социолозите (социолЪжите) съобщаваха как ще завършат изборите, хората се ориентираха по техните прогнози, даваха си гласовете за партии, за които социолЪжите казваха, че ще влязат в парламента и така прогнозите се превръщаха в самосбъдващи се предсказания. А социолЪжите ставаха милионери и голфър-аристократи.

Сега се прави същото, но измамата е толкова очевидна, че никой не й вярва.

Това ще изиграе лоша шега на ББ. Едно, че ще демобилизира част и от без това деморализирания му електорат. Второ, че болката след изборите за ББ ще бъде страшна. Дори побъркан от почти животински страх той не си представя какъв изборен резултат го чака.

С две думи, по-рано социолЪжите първи знаеха как ще завършат изборите, а сега те последни ще научат това.

А ББ ще го научи следпоследен. И ще вие като вълк срещу луната. Толкова, потресено и уплашено, че чак на човек да му стане жал за него.

И аз съм просто човек, но жал за него няма да ми стане. Той е толкова виновен пред България за омерзителните болки, които й причини, че според скромното ми лично и никого неангажиращо мнение, не заслужава дори да ти стане жал за него, когато се срине окончателно и безвъзвратно, веднъж и завинаги...

Nikolay Slatinski, Facebook

“Кoгaтo дългитe и виcoкитe ce рaзпрaвят, ти cтoй нacтрaнa! Зaщoтo кaтo зaрaзкaзвaм кoлкo пъти къдe и кaк, нямa дa знaeш къдe дa ce cкриeш! Мълчи, нe cи издaвaй шeфa! Че вече съм нaпът дa cкъcaм cинджирa и дa ви кaжa кoй кoй e!“.

Първоначално бях сигурен, че така може да говори само мутра...
Или вожд на бантустан.

Hyacinth Potter
Какви прекрасни и вдъхновяващи думи ! Ето това е мечтан лидер. Нацията ни е балгословена да има такъв велик водач ! Ако не беше той, кой щеше да внесе пътеводна светлина към лелеяните от всички благоденствени бъднини.

Varujan Apelian
Това е изборът на България през последните 12 години.

Емо Славов
Е той си е мутра. И кой му държи синджира? Идеолозите на ГЕРБ от "Ханс Зайдел" и "Конрад Аденауер" ли?

Калина Ангелова
Понякога казва истината без да се усети. Не, че не знаем за синджира. И кой всъщност го държи.Ех,че е жалък. Трудно ще го скъсаш баце, гледай да не го заплетеш още повече около дебелия си врат.

Nikolay Slatinski, Facebook

May be an image of 6 people and people smiling

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!