Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„Касичките” на Бойко празнуват края на хунтата: Славчо Върбаков яхна ролс-ройс за 1 млн. лева, Иван Пилето брои €700 000 за майбах

„Касичките” на Бойко Борисов вече празнуват пропадането на ГЕРБ, издаде източник на Narod.bg, очевидец на фиестите.

Такъв подарък си направи Славчо Върбаков, освободената от данък „ГЕРБ“ касичка на Бойко

Славчо Върбаков, съпругът на прословутата пишман купувачка на ЧЕЗ Гинка Върбакова, се е обзавел с уникален джип ролс-ройс за колосалните 1 000 000 лева, разкри ексклузивно източник на Narod.bg.

Гинка и Славчо са доволни и без ГЕРБ

Пазарджиклията, чийто бизнес просперира покрай хунтата ГЕРБ с цената на процентна удръжка за чекмеджето и черната партийна каса, вече разхожда уникалното возило с рег.№ РА 00000 в Пазарджик.

Славчо и Гинка Върбакови направиха десетки милиони ъсс сделки в ущърб на държавата, които станаха възможни именно при управлението на ГЕРБ. Сега, обаче, когато глутницата на Бойко потъна и вече няма да помирише власт, узаконените бизнеси на Върбакови не се нуждаят от рекета на ГЕРБ, за да продължат да генерират огромни приходи, коментира информаторът на Narod.bg.

Това е и повод милионерът да се „почерпи” с ролс-ройс за падането на шайката.

Пилето седна в майбах

Друг баровец от кохортата на Баце също си спретна фиеста за падението на ГЕРБ – Иван Ангелов – Пилето с чисто нов майбах, рег.№ РА 4444 за 700 000 евро. Ромският мултимилионер и собственик на пилешката фирма „Градус” от няколко дни обикаля родния Панагюрище, Пазарджик и Стара Загора, където се шири в палат за 3 млн. лева, с лимузина от луксозния бранд на „Мерцедес” – „Майбах”.

Както първо Narod.bg разкри, през цялото време на управлението на хунтата ГЕРБ кланът Ангелови е поддържал много специфични отношения лично с Бойко Борисов, основани на еднопосочна размяна на финикийски знаци.

Баце, обаче, вече загуби властта без шанс някога отново да помирише премиерския кабинет. Затова и Борисов става излишен за месарския бос Иван Пилето, а с това отпада и трафикът на пари към чекмеджето, което е достатъчен повод за празненство и супер луксозния подарък на четири колела, обясни източникът на Narod.bg.

Източник/ци: „Касичките” на Бойко празнуват края на хунтата: Славчо Върбаков яхна ролс-ройс за 1 млн. лева, Иван Пилето брои €700 000 за майбах - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!