Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бабикян обядва с Камен Костадинов от ДПС – "Българските патриоти": Новата коалиция - „Мутрите“ и ДПС вече се подготвя

Арман Бабикян от "Изправи се! Мутри вън!" и Камен Костадинов от ДПС се срещнаха на работен обяд в заведение в центъра на София. Това показва снимка, изпратена от читатели на "Гласове". Ставаме ли свидетели на нова завера за бъдещ кабинет? Нашите източници ни съобщиха, че снимката е направена преди две седмици в арменски ресторант в центъра на столицата.

Интересното в тази среща е, че днешният представител на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“, които изградиха кампанията и пиара си на предишните избори чрез анти-ДПС реторика, се среща с техни високопоставени представители, без дори да се крият.

От известно време не е тайна, че хората на Мая Манолова дори очакват подкрепа от хората на Доган за съставяне на следващото правителство. Не го крият и хората на Христо Иванов. А запознати със задкулисието на властта отдавна твърдят, че партията на Слави Трифонов е инициирана и подкрепяна от Доган и Пеевски. 

Камен Костадинов е депутат от ДПС в няколко поредни парламента. Член е на националното ръководство на партията и има сериозната подкрепа и уважение на почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

"Българските патриоти": Новата коалиция - „Мутрите“ и ДПС вече се подготвя

Публикуваме позицията на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ: 

Арман Бабикян от „Изправи се! Мутри вън!“ и Камен Костадинов, който е приближен до Ахмед Доган и е част от довереното ръководството на ДПС, са си направили дълъг и задушевен обяд, видно от кадрите, разпространени от сайта glasove.com.

Това е поредното доказателство за готвената нова коалиция между „мутрите“, „демократите“, шоумените и ДПС. Интересното е, че всички т.нар. партии на промяната се надпреварват коя да е по-близка до сърцето на протурската партия. В поредица интервюта Татяна Дончева и Атанас Атанасов, съответно от „мутрите“ и „демократите“, казаха в прав текст, че не биха отказали подкрепата за нов кабинет от депутатите на ДПС. Същите тези, които се кълняха по време на кампанията за скандалния 45-и парламент, че никога не биха направили безпринципни договорки с „партии на статуквото“ и още по-малко с ДПС.

В същото време обаче гореизброените партии направиха скъп подарък на хората на Ахмед Доган – отвориха 121 секции в Турция, с което подсигуриха сериозно присъствие на подкрепяната от диктатора Ердоган партия в 46-ото Народно събрание. В синхрон пък хората на Слави открито заговориха за експертност в новото правителство, с което индиректно поставиха на дневен ред старата идея на ДПС за експертен или програмен кабинет.

Ето това е и цената за ПР-кампания „Росенец“, която върна Христо Иванов и компания в политиката, върна „мутрите“ Мая Манолова и Татяна Дончева в парламента и направи фактори в България адвоката на една плеяда скандални бизнесмени Хаджигенов и бащата на фалшивите новини Бабикян.

Бабикян обядва с Камен Костадинов от ДПС
Снимка: "Гласове"

Източник/ци: Бабикян обядва с Камен Костадинов от ДПС | glasove.com Новини

Българските патриоти : Новата коалиция - „Мутрите“ и ДПС вече се подготвя | glasove.com Новини

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!