Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЕК: Унгария приравнява хомосексуалността с порнографията - срамота!

Когато защитаваме свободите на част от обществото, защитаваме свободата на цялото общество. Това заяви днес председателят на Европейската комисия (ЕК) Урсула фон дер Лайен пред Европейския парламент по повод разговорите в Европейския съвет за новия унгарски закон, засегнал общността ЛГБТ+, предаде БТА. 

Трябва да се съгласим, че всеки е свободен да избере как най-добре да живее, добави тя. Унгарският закон приравнява хомосексуалността с порнографията, това е срамота, допълни Фон дер Лайен.

Тя предупреди, че ако Будапеща не предприеме необходимите промени, за да съобрази законодателството си с изискванията на ЕС, комисията ще предприеме всички действия, за които е упълномощена при защитата на европейските ценности. Европа никога няма да позволи части от нашето общество да бъдат стигматизирани - заради възраст, етнос, политическа или верска принадлежност, посочи председателят на ЕК.

Правата на общността ЛГБТ+ не са несъществен въпрос, те се отнасят до човешкото достойнство и основните свободи, отбеляза председателят на Европейския съвет Шарл Мишел. Той добави, че по договор ЕС не дискриминира, а приобщава.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Източник/ци: ЕК: Унгария приравнява хомосексуалността с порнографията - срамота! | glasove.com Новини

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!