Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пълна и вулгарна подмяна с елементи на цинична наглост!

Не мога да разбера ние в някаква лудост ли се намираме. Новият кмет на Благоевград е стар кадър на ГЕРБ, заместник кмет по финансовите въпроси в Петрич. Сега е от Славчо. Това е съвсем ясна подмяна и много ми прилича на сочна храчка подигравка към цялото общество.

Днес медиите и феновете на Славчо обилно я размазват, че този Стоянов бил ново лице на голяма промяна. Аз ли съм луда, или хората масово полудяха, или някои искат да минат напреки, въпреки логиката?

Цялата работа на партията на Славчо и на този служебен кабинет е точно това, което сега описвам за пореден път – ПЪЛНА И ВУЛГАРНА ПОДМЯНА С ЕЛЕМЕНТИ НА ЦИНИЧНА НАГЛОСТ!

Фенове на Славчо, лъжат ви и ще ви излъжат! Да си го знаете.

След този цирк в Благоевград аз мисля, че е напълно възможно правителство ГЕРБ-ИТН. Просто нямам основания да мисля друго! Кадрите на ГЕРБ мигрират в ИТН. Обяснете ми каква промяна е това? Хората, които работят за ИТН, които подкрепят този служебен кабинет на Радев и работят за него, са хора, които работят за интересите на САЩ в България и за продължаване управлението на мафията. И аз няма да им го спестя! Не сте приятели, предатели сте!

В медиите няма гък по въпроса със спорната фигура на „новия“ кмет. Само Корнелия го казва. Никой друг!

Предстои най-голямата подмяна в прехода. По-голяма от тази през 1990 година. Партията на Славчо е партия на същите, които бяха и досега. Харесвали си Харвардската двойка. Не, Харвардската двойка обслужва световната мафия и ще бъде наложена от Мустафа и Сорос у нас, затова и Тошко я харесва тази двойка, защото Тошко прави и ще прави каквото му каже Мустафа!

Ива Митева щяла да бъде премиер.

Ива Митева е кадър на Иван Костов, на Христо Бисеров, на Стоян Денчев.

Питам – КАКВА ПРОМЯНА Е ТОВА?

Безжалостна съм.

Кретенията е пълна, но най-много ме дразни мазното ухилено цинично поведение на грозни хора, които се представят за ПРОМЯНА!

Анастасия Гешева

Бележка на АФЕРА: Ако всяка „промяна“ ще е със смешните 28% избирателна активност, при 72% отвратеност, екси колсун от такава „победа“.

Източник/ци: АФЕРА.БГ | ПЪЛНА И ВУЛГАРНА ПОДМЯНА С ЕЛЕМЕНТИ НА ЦИНИЧНА НАГЛОСТ!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!