Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вижда се с просто око, че отново и отново тарикатите във властта са се договорили, не без помощ отвън

Този път не съм наказан от Фейсбук, самонаказвам се!
Не можах да измисля как да изкрещя, в знак на протест срещу цялата подмяна на истината в България и затова...,замълчах. По нашите земи обществения разговор в едно с истината, обикновено приключват преди да бъдат изречени първите думи. Това не е от вчера и вероятно така ще продължим, но докъде ще стигнем по този път, господа!?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
И второто служебно правителство на Радев приключва със замазване на проблема и съвсем очаквано за мен, пак няма виновни! Само приказки! Вижда се с просто око, че отново и отново тарикатите във властта са се договорили, не без помощ отвън. И няма как да бъде друго, когато нашите "политици и държавници" са все чуждоземни храненици. Зная, че по балкански ни земи има добра почва за растеж на бурени, но все пак имайте предвид, че по-добре е изречената най-страшна истина за нас, отколкото най-хубавата лъжа.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Гарван, гарвану око не вади - казват българите! И са прави! И че, всички политици са маскари - също са прави! Но това, че нашата съпротива спрямо този наш земен ад, трябва да еволюира в непозната за вероломните война - нямам никакви съмнения. Познатите средства, не вършат работа. Светът се променя, трябва да се променим и ние, защото другото е да бъдем принесени на клада доброволно, като жервени агнета.
България изчезва със скоростта на светлината, приятели!
Качеството на живот у нас е като във всяка колония, а вече 100% от доходите /които са унизително ниски/ вече стигат само за оцеляване!!! Ограбени бедни и работещи бедни - това е всичко! Вие сами се досетете как се обръща тази тенденция и каква ще бъде цената за промяна на това, което допуснахме да ни се случи. И не унивайте, а се гответе!
Не за поредни "избори", а за сериозен личен избор.

Николай Марков - Posts | Facebook

May be an image of 1 person

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!