Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пророчицата Слава Севрюкова: Турция ще откъсне жива плът от България. Чак тогава българите ще изригнат и ще накажат самозабравилите се политици!

Разправата с националните предатели ще е жестока, но справедлива, много от мръсниците ще влязат в затворите, предрича ясновидката

Колко нереалистично-фантасмагорично ни звучеше това смразяващо предсказание на Слава Севрюкова, когато го изрече един от доказаните български феномени. Това нейно пророчество е тя направи през далечните 80 години на миналия век и на миналото хилядолетие. Тогава Слава подчертава, че това откъсване на жива плът от страната ще стане по мирен път.

И  българите ще изригнат!

Слава Севрюкова продължава: разправата с националните предатели ще е жестока, но справедлива, много от мръсниците ще влязат в затворите. И това е предрекла още тогава, че ще влезем в Европейския съюз, а загубата на територия ще стане напълно изненадващо  и за Брюксел и ЕС няма да реагира адекватно. Има ли изненадани? Сега, като видяхме

внезапната визита на влечугото Бойко Борисов

при мегаломана Ердоган, като видяхме високомерното и дистанцирано държание на падишаха към мафиота мижитурка Бойко Борисов зад гърба на когото е ТУРСКОТО, А НЕ БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ, , не ви ли настръхват косите? Не ви ли мирише на национално предателство? На запад така наречените макендонци също са с териториални претенции до Луната, включително.

Сега, на 11 юли, или ще спасим България от мафиотите и националните предатели

или ще станем СЪУЧАСТНИЦИ

в унищожението на България. Тази изумително срамна визита преди изборите след няколко дни на Бойко Борисов при Ердоган, преди това на формалния лидер на ДПС Крарадайъ, очевидно не са посещение на добра воля. Повечето мислещи български граждани останаха с впечатлението, че са ПРИВИКАНИ НА СПЯВКА. Откъде накъде?

Мутрата Борисов или търси начин да получи гласовете на българските изселници в Турция, или договаря политическо убежище, когато справедливстта го погне и застигне.

May be an image of 4 people
May be an image of 2 people and people standing

Източник/ци: Пророчицата Слава Севрюкова: Турция ще откъсне жива плът от България. Чак тогава българите ще изригнат и ще накажат самозабравилите се политици! | Тема 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!