Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Неадекватен... и не престава да изумява

Борисов втрещи и свои, и чужди, след като отиде при Ердоган седмица преди вота у нас. Неслучайно дежурните "кънчовци" са в ступор и никой още не е коментирал безумния ход на бившия премиер.

Обади се единствено потресеният Ангел Джамбазки, който акцентира на двете турски знамена от общия фотос на двамата приятели.

А Борисов не престава да изумява. Той видимо страда по изгубената си роля на международник и лансира паралелна реалност, каквато му изнася. Разбира се, с тъжния дъх на минало свършено. И най-вече на отчаяние и безизходица.

С какво ще му помогне визитата при комшията за изборите?! С абсолютно нищо. Тя няма как да достигне до ДПС-електората у нас, ако е бил такъв замисълът му, а гласуващите в Турция ще помислят, че е станал заместник на Карадайъ.

Ходът му обърква още повече самото ДПС, където и без друго се чудят накъде да хващат след изборите. Останалите просто ще го подиграват и възненавиждат допълнително.

Със същия успех Борисов можеше да иде при Ким Чен Ун, който също жадува за външно внимание и международна легитимация като "виден демократ".

Апропо, какво мислят комсомолците от ЕНП за посещението на любимия им Бойко?!

Милен Ганев

May be an image of 2 people and people standing

Източник/ци: Неадекватен - ᐉ Новини от Fakti.bg - Мнения | ФАКТИ.БГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!