Следвайте "Буднаера" в Телеграм

БОЕЦ пускат сигнал в ДАНС срещу Борисов за държавна измяна и искат ареста му

БОЕЦ внасят искат сваляне на имунитета на Борисов и внасят сигнал в ДАНС.

Ето какво пише Георги Георгиев във Фейсбук:

"БОРИСОВ трябва да бъде незабавно задържан!

СПОМНЯТЕ ли си в последните 20 години друг бивш премиер да е ходил на килимчето при турския президент една седмица преди изборите?

Срещата на Борисов и Ердоган е позорна за Борисов, но и представлява тежко престъпление според българското законодателство. Без значение какви обяснения дават калинките и ПР-те на ГЕРБ за тази среща тя има само една цел. Борисов е при Ердоган, за да изпроси част от турските гласове за себе си и ГЕРБ на предстоящите избори. Същият Ердоган, който вече заяви подкрепата си за ДПС. Съшият Ердоган, който рекетира България и Европа от няколко години с бежанците от Сирия и Ирак.

Ердоган е диктатор, по подобие на Путин и Лукашенко, от които Борисов се учеше, получаваше подкрепа и обслужваше през последните години. ТУРСКИ ПОТОК е най-точния пример. Хиляди са арестуваните журналисти, магистрати, учени, преподаватели и граждански активисти в Турция по заповед на Ердоган. Хиляди страници са и документите и докладите, които турските служби имат за контрабандата на каптагон и цигари на Пеевски и Бойко Борисов през Турция за Ирак, и арабския свят. Така диктатора Ердоган постави на пряко подчинение Борисов още преди пет години и го превърна в свой пощенски гълъб и глашатай в Европа.

От последните социологии става ясно, че ГЕРБ вече са втора и дори трета партия, а напълно възможно е да станат и четвърти.

Сега Борисов е при Ердоган, за да проси подкрепа и гласове на изборите. Не от европейски лидери, не от леля си Меркел, а от сатрапа Ердоган. Какво означава това? Че Борисов иска от президент на чужда държава пряко да се намеси в изборите и вътрешните работи на една суверенна държава, на България. Това се класифицира, като измяна и национално предателство,. най-тежко престъпление според наказателния Кодекс на България. Незабавно трябва да бъде свален имунитета на Борисов и той да бъде подведен под отговорност за държавна измяна и заплаха за националната сигурност.

Утре - 05.07.2021г. БОЕЦ ще внесем сигнал за случая в ДАНС и ще очакваме реакцията и действията на службите. Или бездействието им, което също ще е показателно.

Битката продължава.

Георги Георгиев / БОЕЦ

Facebook

ЕДИН СТОЛ! Къде ли е седял Борисов?

Източник/ци: Petel.bg - новини - БОЕЦ пускат сигнал в ДАНС срещу Борисов за държавна измяна и искат ареста му

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!