Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: На 11 юли трябва да бием и веднага връщаме парите за "Хемус"! – Т.е. нашите пари на поставени фирми, за да правят некачествени и смъртоносни магистрали, а разликата ЗНАЕТЕ КЪДЕ

Може да бъде изображение с 3 души, изправени хора и текстово съобщение

Онуй, явно стресирано от жегите, отново изригна в скудоумини размисли, с които продължава да ни занимава, а свинските и пик-ливи медии, не престават да ни занимават. Той – ГМР, Онуй, щяло като спечели изборите, да върне парите за „Хемус“. Тоест, ще продължи да дава нашите пари на поставени фирми, за да правят некачествени и смъртоносни магистрали. Съвсем скоро пътувах към морето и гарантирам, че магистралите Му по качество не могат да се сравнят и с третокласен път в Европа. А и са по-скъпи.

Решен в розово като недооправен джендър и в класическата си поза: „Аз съм Господ, а вие сте тулупи“, Онуй явно не осъзнава реалността. А тя е, че може да бъде благодарен и да дава курбан, ако само го изритат от властта и го оставят на мира. Аз лично, ако съм в Народното събрание, това няма да го допусна. Този трябва да бъде разследван и наказан за геноцида, който извърши срещу българския народ и за държавна измяна!

Но да вземем буквално изречението : „Ще върна парите на „Хемус“. Продължавам изречението Му: Не само ще ги върнеш, каквото си откраднал, а ми и всеки крадлив политик от последните 32 години ще връща! Ама много ще връща.

Защото демокрацията и правовата държава започват със справедливост и наказание на престъпниците!

Елена Гунчева

Източник/ци: И КРЪВ ДА ПОВРЪЩАТЕ, ПАРИТЕ ЩЕ ГИ ВРЪЩАТЕ! – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!